Incendiu puternic într-un complex rezidenţial din Bucureşti

02 octombrie, 2012

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Vezi si:

"Incendiul afectează etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidenţial Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifestă cu un fum gros, iar flăcările afectează aproximativ 400 de metri pătraţi de material lemnos", au mai spus sursele citate.
Trebuie sa mai citesti

CÂND NINGE în Bucureşti? Ultimul anunţ anunţă VREMURI GRELE în Capitală. Breaking news

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat că în București temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț în acest weekend, anunțând că vom avea parte de ninsoare slabă sau lapoviță.

INCENDIU de proporții în ROMÂNIA. POMPIERII au cerut AJUTOR din BUCUREȘTI

Un incendiu a cuprins acoperișul unei fabrici de mobilă din județul Târgoviște, acesta manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

CUTREMUR PUTERNIC, nebăgat în seamă de români. CE SEMNE SĂ MAI FIE şi astea? Marele seism, în aşteptare...

Un cutremur cu magnitudinea 4,6 pe scara Richter s-a produs, marți, în regiunea Balcanilor de Nord-Vest. Cutremurul a avut loc în sudul Muntenegrului, aproape de granița cu Albania.

RAPORTUL MCV cutremură SCENA POLITICĂ. Fostul președinte al PSD TRAGE UN semnal de ALARMĂ PUTERNIC. „TREBUIE să SCĂPĂM de DEMONII TRECUTULUI”

Fostul ministru de Externe, Mircea Geoană, a vorbit despre conținutul noului raport MCV, mecanism pe careacesta îl consideră un instrument politic în acest moment.

Descinderi ale mascaţilor în Bucureşti şi în cinci judeţe la evazionişti. Prejudiciul este uriaş

Nu mai puţin de 13 percheziţii domiciliare au avut loc în Bucureşti şi în cinci judeţe, acţiunea comună a poliţiştilor argeşeni şi a luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni