INCENDIU de proporții la Porțile de Fier. News Alert

12 iulie, 2018

Un incendiu puternic a izbucnit la hidrocentrala de la Porțile de Fier. Din primele informații, focul ar fi pornit de la un transformator.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ŞOC PENTRU KOVESI. Sprijin retras la NIVEL ÎNALT. Ştirea face ocolul cancelariilor europene. NEWS ALERT

O situaţie umilitoare pentru fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Ambasada Suediei a șters clipul dedicat fostei șefe DNA, producţie video postată pe contul instituției.

Trump, elefantul din magazinul de porțelanuri al Majestății Sale, Regina. Pulsul planetei

Președintele Donald Trump este orice, numai un delicat, un diplomat și un împătimit al etichetei nu. Din contra, abordările sale abrupte seamănă cât se poate de mult cu elefantul care intră

Breaking News! Incident GRAV pe aeroportul Henri Coandă - FOTO în articol

Alertă pe aeroportul Henri Coandă, din București. Un avion a aterizat de urgență pe aeroport după ce aceasta a prezentat avarii serioase.

INCENDIU pe A4. Arde o mașină

Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la motorul unei autoutilitare, pe Autostrada A 4, între Murfatlar și Ovidiu. Nu sunt victime.

PERICOL PE A2! Brigada Rutieră a intervenit de urgenţă. Situaţia incredibilă pentru anul 2018. NEWS ALERT

Traficul a fost oprit, marți seară, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală, în timp ce angajații CNAIR lucrează pentru a remedia problema. Polițiștii de la Rutieră au deviat