În doliu, dar pe cai mari

08 iunie, 2018

”Trebuie să purtăm doliu după Trianon, deoarece este vorba despre cea mai mare tragedie a istoriei maghiarilor” a declarat vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, pe 4 iunie, într-o emisiune TV.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

SCANDAL de zile mari la Realitatea TV. Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan

Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan pentru că a făcut un interviu cu șeful jandarmilor, poreclit și „Ninja”.

A mai MURIT o STEA a filmului! Hollywood este în DOLIU după anunțul de ULTIMĂ ORĂ

Lumea cinematografică a suferit o mare pierdere. Unul dintre actorii cu prezențe în cele mai urmărite filme ale ultimilor ani de la Hollywoo, Rory Healy, actorul cunoscut mai ales pentru rolul în

DOLIU în FOTBAL. O STEA a ROMÂNIEI s-a stins din viață

Doliu. Marian Dumitru, un fotbalist român în vârstă de doar 22 de ani, a murit la trei săptămâni după ce a încercat să se spânzure.

DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC. A murit la doar 22 de ani. Detalii care vă pot afecta emoţional

Doliu. Marian Dumitru, un fotbalist român în vârstă de doar 22 de ani, a murit la trei săptămâni după ce a încercat să se spânzure.

DOLIU în LUMEA FILMULUI! O celebră ACTRIȚĂ a MURIT. A jucat în cel mai POPULAR film din ISTORIA cinematografiei. FANII sunt DEVASAȚI

Tragedie în lumea cinematografiei. Actriţa Morgana King, cea care este cunoscută pentru interpretarea rolului Carmela Corleone, în trilogia „Nașul”, a murit la 87 de ani.