În doliu, dar pe cai mari

08 iunie, 2018

”Trebuie să purtăm doliu după Trianon, deoarece este vorba despre cea mai mare tragedie a istoriei maghiarilor” a declarat vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, pe 4 iunie, într-o emisiune TV.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

DOLIU în politică. MOARTEA PREMIERULUI, o lovitură extrem de GREA

Wim Kok, premier al Olandei în perioada 1994-2002, a murit sâmbătă la vârsta de 80 de ani în urma unui stop cardiac, a anunţat formaţiunea sa politică, Partidul Laburist.

HANDBAL. Cu un nou antrenor, CSM București a obținut o VICTORIE cu mari emoții în Liga Campionilor

CSM București s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 29-27 în confruntarea disputată, în deplasare, pe terenul norvegiencelor de la Kristiansand.

Doliu în fotbalul românesc! A murit Ilie Balaci

În urmă cu puține momente a murit Ilie Balaci, 62 de ani, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima, din cauza unui stop cardio-respirator! Potrivit Gazeta de Sud, Balaci fusese internat

România e în lacrimi. A murit Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor!

Ilie Balaci, fost component al celebrei Craiova Maxima, a decedat, astăzi, în urma unui atac cerebral. Balaci avea 62 de ani.

Ilie Balaci a murit. Universitatea Craiova este în doliu. Dramă în fotbalul românesc

Ilie Balaci a murit duminică dimineaţa, în urma unui infarct, iar teribila veste a căzut ca un trăsnet peste suflarea Alb-Albastră. Prima reacţie a conducerii clubului Universitatea Craiova a