În doliu, dar pe cai mari

08 iunie, 2018

”Trebuie să purtăm doliu după Trianon, deoarece este vorba despre cea mai mare tragedie a istoriei maghiarilor” a declarat vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, pe 4 iunie, într-o emisiune TV.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Doliu în România. Un important OM DE AFACERI și SPONSOR al unui club de FOTBAL a murit

Gheorghi Rotaru, un important om de afaceri din Botoșani și sponsor al clubului de fotbal Inter Dorohoi, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

Acestea vor fi cele mai mari super-puteri ale lumii! SUA vor pierde supremaţia economică

Economiştii de la Standard Chartered cred că mai mult de jumătate din populaţia lumii va intra în categoria clasei de mijloc până în 2020, creştere care, condusă de urbanizare şi educaţie,

DOLIU în LUMEA ROMILOR. A murit liderul țiganilor "de mătase"

Vișinel Stanca, liderul clanului de mătase a murit din cauza unui infarct la vârsta de 70 de ani. Acesta era unul dintre cei mai bogați țigani din Timișoara.

DOLIU imens la HOLLYWOOD. Soţia unui mare ACTOR a MURIT

Soţia actorului Steve Buscemi, Jo Andres, a murit la vârsta de 65 de ani. Cei doi au format un cuplu timp de 31 de ani şi au împreună un fiu, Lucian, născut în 1990.

Gabriela Firea are probleme mari de sănătate! Ce a pățit primarul Capitalei

După ce timp de câteva zile Gabriela Firea nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Primarul Capitalei a postat un mesaj prin care a mărturisit că s-a confruntat cu o problemă de