Înșelătorie în numele eMAG. Metoda folosită de infractori

11 octombrie, 2018

eMAG, cel mai mare magazin online din țara noastră, își avertizează clienții să nu cadă pradă unei noi înșelătorii practicată de o firmă care promite pachete cadou.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Emag

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Pentagonul NU are pe cine RECRUTA: tinerii americani sunt OBEZI, needucați, infractori, MURDARI, drogați

Armata Statelor Unite trece printr-o criză fără precedent, din cauza proastei condiții fizice și morale în care se află poporul american.

Un cotidian turc a publicat numele a 15 saudiţi suspectaţi de implicare în dispariţia jurnalistului Jamal Khashoggi

Cotidianul proguvernamental turc Sabah a publicat miercuri numele a 15 saudiţi prezentaţi drept agenţi secreţi implicaţi în dispariţia jurnalistului şi disidentului Jamal Khashoggi, relatează

LOVITURĂ pentru PNL în Parlament. Moțiunea împotriva Ministrului Economiei a fost RESPINSĂ. Replică USTURĂTOARE: „De data asta aţi reuşit să-mi scrieţi numele corect”

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, atacat atât de adversarii politici cât și în interiorul PSD, rămâne în funcție ca urmare a deciziei din plenul Camerei Deputaţilor. Moţiunea simplă

Turcia: Autorităţile caută o dubă neagră, folosită pentru a transporta trupul jurnalistului saudit dispărut

Autorităţile din Turcia analizează filmările camerelor de supraveghere de pe autostrăzi pentru a găsi o dubă neagră despre care cred că a transportat trupul jurnalistului Jamal Khashoggi de

Alina Gorghiu a luat pauză de la puciul din PNL pentru a naşte un băiat perfect sănătos. Vezi ce semnifică numele bebeluşului!

Alina Gorghiu a devenit, din nou, mămică. Senatoarea PNL a născut luni seară, 8 octombrie. Are un băiețel pe care îl cheamă Amon.