IFA-Berlin: Ochelarii jos, voi, privitori de filme 3D!

02 septembrie, 2012

Am plecat la IFA-Berlin cu emoţii de “gadgeteer”, dar şi cu mapa jurnalistică a aşteptărilor sobre, a pariurilor pe-o înţelegere a nevoilor pieţei cu stimuli atent pregătiţi în laboratoare de ingineri, designeri, vizionari şI oameni de marketing. |nainte de startul ediţiei cu nr.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

6 filme pe care trebuie să le vezi în această vară

Românii nu merg la mall doar pentru cumpărături, ci și pentru vizionarea unui film într-o sală specială, cele mai accesate fiind tehnologiile 2D, 3D, 4DX, IMAX sau VIP.

DRAMĂ în NOAPTEA NUNȚII pentru o VEDETĂ din România. Evenimente desprinse din FILME

Coșmar pentru una dintre vedetele României. Aceasta a povestit cum a fost înșelată chiar în noaptea nunții de partenerul care îi jurase iubire eternă.

Viață ca în FILME la azilul de bătrâni. ALCOOLUL și PROSTITUATELE i-au adus sfârșitul

Incredibil! A fost dat afară din azilul de bătrâni în care era cazat după ce membrii personalului au descoperit că o prostituată era ascunsă sub patul lui.

S-au „păruit” înainte de a se tunde! HAOS DE NEDESCRIS în Galați, pentru un motiv STUPID! BĂTAIA ca-n filme este VIRALĂ pe internet - VIDEO

O încăierare ca în filme a avut loc, marți, în Galați, pe fondul unui motiv stupid. Opt bărbați s-au luat la bătaie din cauza unei programări la frizerie.

Trump vrea o „schimbare de regim“ la Berlin, susţine fostul ministru german de Externe Sigmar Gabriel

Donald Trump execită presiuni în vederea unei „schimbări de regim“ la Berlin, consideră fostul ministru german de Externe Sigmar Gabriel, referindu-se la atacurile extrem de virulente, la