IFA-Berlin: Ochelarii jos, voi, privitori de filme 3D!

02 septembrie, 2012

Am plecat la IFA-Berlin cu emoţii de “gadgeteer”, dar şi cu mapa jurnalistică a aşteptărilor sobre, a pariurilor pe-o înţelegere a nevoilor pieţei cu stimuli atent pregătiţi în laboratoare de ingineri, designeri, vizionari şI oameni de marketing. |nainte de startul ediţiei cu nr.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Mai ceva ca în filme. Un poliţist brazilian cu un copil într-o mână şi cu arma în alta a împuşcat doi infractori

Un poliţist care se afla, sâmbătă, într-o farmacie din Sao Paulo, a reuşit să lichideze doi indivizi înarmaţi, în timp ce îşi ţinea copilul în braţe. Omul legii, care se afla în timpul

Comisia Europeană susține o CENZURĂ CIUDATĂ: Filme fără FUMĂTORI!

Comisia Europeană susține o idee recent lansată în Franța, de a fi interzis fumatul în filme, pentru ca acest obicei să fie mai puțin atractiv în special pentru tineri, a declarat un oficial

URMĂRIRE ca-n FILME între RUȘI și FRANCEZI în Marea NEAGRĂ

Armata rusă de la Marea Neagră este în alertă maximă după ce o fregată franceză a trecut prin Bosfor.

Sile și Biță de la VOUĂ, exportatori de PAPIOTE în ALBANIA. AVENTURI ca-n FILME

Vasile Sile Mincu și Adrian Biță Pătrașcu, membri fondatori ai grupului VOUĂ, au decis să devină, în anii 1990, oameni da afaceri, fondând un magazin pe strada Cățelu din București.

Politician CELEBRU, acuzat că se uita la FILME PENTRU ADULȚI zilnic în Parlament

Scandal imens în Parlamentul britanic. Un important politician din cercul premierului Theresa May a fost acuzat că urmărește filme pentru adulți în timpul serviciului.