Hârtie igienică, înnobilată cu caşmir

12 februarie, 2010
Vezi si: Publicaţia anunţă că materialul este unul dintre cele mai fine şi conferă un „strat" de extravaganţă rolelor de hârtie, dar şi confort consumatorilor.

În prezent, noul produs se vinde în supermarketul

Waitrose, cunoscut ca având clienţi fideli din clasa de mijloc. Oficialii magazinul nu doreşte însă să dezvăluie cantitatea de caşmir a fiecărei role, însă susţin că aceasta include „material semnificativ". Totuşi, rolele nu sunt fabricate din fibre de caşmir, ci hârtia este acoperită de ulei extras din firele de caşmir.

„Caşmirul conferă amprenta calităţii oricărui articol de modă, de la costumul creat de un designer până la tricotajele de lux", declară Carla Smith, una dintre clientele magazinului Waitrose.

Caşmirul a fost cândva atât de scump, încât o bluză creată din fibre de caşmir costa mai bine de 230 de euro. Totuşi, preţul a scăzut în ultimii ani, un articol de îmbrăcăminte creat din acest material ajungând la doar 23 de euro.
Trebuie sa mai citesti

BOMBĂ în PSD! Olguța Vasilescu face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Avem cârtițe în partid, din statul paralel”

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, în direct la TVR, că în PSD există „cârtițe” din statul paralel, care acum nu se mai află în cercul de putere al partidului.

Centrul de ”mari arși” de la Timișoara, doar pe hârtie. Dotările vin abia anul viitor

La doi ani de la tragedia de la Colectiv, facilitățile pentru îngrijirea marilor arși au rămas tot în stadiul de declarații. Altfel spus, dacă tragedia din 30 octombrie 2015 s-ar repeta, din

Salariile angajaților de la privat, majorate doar pe hârtie! Nimeni nu câștigă, nimeni nu pierde

De la 1 ianuarie 2018 ar urma ca angajații români să-și achite singuri din salariu dările către stat. Pe ale lor, dar și taxele pe care, acum, le plătesc angajatorii. Ca să nu se micșoreze

Istoria INCREDIBILĂ a CAPITALIZĂRII doar pe hârtie a companiei POȘTA ROMÂNĂ. 170 de MILIOANE zac NEFOLOSITE

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în calitate de acționar la Compania Națională Poșta Română, a anunțat luni că depune toate eforturile pentru redresarea companiei.

Pârtie, vine "Regele" » Superimagine de 15 ani cu Gică Hagi din arhiva GSP

S-a terminat vara și ne apropiem de sezonul de iarnă. Ne întoarcem în timp, iar în arhiva Gazetei am descoperit o imagine cu Gică Hagi din ianuarie 2002, în Poiana Brașov.