Hai, noroc şi la mai mare! Aplicaţie pe telefoanele mobile dedicată Oktoberfest

23 septembrie, 2012

Vrei să-ţi cunoşti nivelul alcoolemiei, să flirtezi sau să ajungi cu bine acasă după ce ai îngurgitat multă bere? Totul va fi posibil doar cu ajutorul unui clic! Oktoberfest, sărbătoarea berii de la München, a intrat în zona 2.0, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce zodii au noroc în anul 2019. Teoria ciclurilor. Horoscop

Horoscop Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică. S-au luat un număr de personalități, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte

Marți 25 septembrie

Nr. 8332 24 de pagini 2,8 lei

O NOUĂ AVERTIZARE a meteorologilor. ANM a făcut ANUNȚUL chiar marți DIMINEAȚĂ. Ce urmează să se întâmple în România

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată ţara, a intrat în vigoare marţi la ora 9.30 şi este valabilă până joi la ora 9.00.

Euro își continuă creșterea. A ajuns la cel mai mare nivel din ultimele şapte săptămâni

Moneda naţională pierde teren în raport cu principalele valute. Banca Naţională a României(BNR) a anunţat referinţă de 4,6603 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele şase săptămâni.

Juventus pregătește următoarea mare lovitură! Aduce un star de 27 de ani din Premier League, aflat la final de contract » Top 5 mutări asemănătoare

Galezul Aaron Ramsey (27 de ani) ar putea părăsi Arsenal după 8 sezoane. Juventus Torino și AC Milan sunt interesate de serviciile "tunarului". Granzii din Italia stau la pândă.