Guvernul Elveției roagă populaţia să îl lase să perceapă taxe

09 ianuarie, 2018

Ministrul elveţian de Finanţe, Ueli Maurer, a făcut marţi un apel către alegători să lase guvernul federal să perceapă taxe pentru încă 15 ani, atunci când vor decide asupra unei noi legi a finanţelor publice, transmite Reuters.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Războiul comercial al Statelor Unite cu China continuă. Vezi ce taxe a mai impus Trump

Statele Unite au impus luni tarife de 10% asupra unor importuri din China în valoare de 200 de miliarde de dolari, informează DPA. Odată cu măsura decretată de preşedintele Donald Trump,

Fiecare al patrulea diplomat rus din Elveția este spion, conform presei elvețiene

Mai mult de un sfert din personalul diplomatic rus aflat la post în Elveția lucrează pentru serviciile de informații externe ale Federației Ruse, scrie ziarul elvețian Tages-Anzeiger după

Guvernul elveţian îi cere Rusiei să înceteze imediat activităţile de spionaj de pe teritoriul său

Elveţia i-a cerut Rusiei încetarea tuturor activităţilor de spionaj de pe teritoriul său, după ce două astfel de cazuri au ieşit la iveală în ultimele zile.

Veste bună pentru mămici! Guvernul a decis: Ce se întâmplă cu indemnizația pentru creșterea copilului

Schimbare radicală în privința indemnizației pentru creșterea copilului! Guvernul Dănzilă a adoptat o Ordonanță de Urgență cu privire la acest subiect.

Guvernul rus a decis să interzică navelor străine să transporte mărfuri pe Calea Maritimă de Nord

Guvernul rus a decis să interzică accesul unor nave străine pe Calea Maritimă de Nord, măsura urmând să fie aplicabilă de la 1 ianuarie 2019.