Guvernul a aprobat lista blocurile cu bulină ce intră în consolidare în 2018

12 iulie, 2018

Guvernul a aprobat astăzi lista blocurilor cu bulină care vor fi consolidate seismic din banii statului în acest an. Cu un buget de 20 mil. lei ar trebui efectuate lucrări de intervenţie pentru reducerea riscului seismic la 93 de blocuri de locuinţe.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Cum va fi DAT JOS Guvernul. Dragnea a dezvăluit PLANUL CONCEPUT să aibă loc de REVELION

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara la Antena 3 că există un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie 2019.

Daria Parkhomenko a obţinut premiul I  în secţiunea de pian a Concursului Enescu 2018

Daria Parkhomenko (Rusia), în vârstă de 27 de ani, a câştigat Concursul Enescu 2018, Secţiunea Pian, după o Finală în care a interpretat Concertul pentru pian şi orchestră nr. 3 în re

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (24 septembrie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu subiectele zilei din sport. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare din Europa și nu numai.

iMapp Bucharest 2018 și-a desemnat câștigătorul. IMAGINI de la concursul de video proiecții de la Palatul Parlamentului

În urmă cu două seri, de Zilele Bucureștiului, zeci de mii de oameni au asistat la cel mai mare concurs de video proiecții, în Piața Constituției.

Centenarul intră în subteran. Vezi ce măsură a luat Metrorex!

Metrorex pune în vânzare, începând cu data de 1 octombrie, 10 milioane de cartele de călătorie cu simboluri ale Centenarului, informează compania printr-un comunicat de presă.