GIURGIU. Temperatură record: 42,2 grade Celsius la umbră!

15 iulie, 2012

Cea mai ridicată temperatură din această vară s-a înregistrat astăzi, după-amiază, la Giurgiu: 42,2 grade la umbră, iar la nivelul solului au fost de 65,4 grade.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

O nouă LOVITURĂ pentru românii cu CREDITE. Robor, CREȘTERE-RECORD. Este la CEL MAI MARE nivel din ultimii trei ani și jumătate

Indicele Robor la trei luni, referința după care se calculează dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 2,92%.

ALERTĂ! CUTREMUR de 5,5 grade pe Richter. Specialiștii sunt în ALERTĂ: Pot exista REPLICI

Un cutremur puternic s-a produs, sâmbătă seara, în Oceanul Pacific, în apropierea coastelor Sigave, situate pe teritoriul francez al insulelor Wallis și Futuna.

Dragnea, ATAC la REALIZATORII TV. Judecătorii, AMENINȚAȚI de aşa-zişi moderatori cu GRADE sau atât de PROȘTI încât NU AU NICI grade

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Şcoala Politică a TSD care se desfășoară la Neptun, că judecătorii nu-și pot face treaba deoarece alții sunt cei care le afectează

CUTREMUR în ROMÂNIA. Seismul a avut o MAGNITUDINE RECORD pentru această LUNĂ

Un nou cutremur s-a produs în zona Vrancea, România, în jurul orei 6 AM. Seismul a avut o magnitudine de 2,9 pe scara Richter.

PRIMUL VAL de CANICULĂ din ROMÂNIA. ANM anunță TEMPERATURI RECORD - Cea mai SUFOCANTĂ ZI din ACEASTĂ LUNĂ

Caniculă în România. Meteorologii de la ANM avertizează că vom avea partea de temperaturi record pentru această perioadă. Care va fi cea mai SUFOCANTĂ zi?