Gina Pistol prezintă „Asia Express” la Antena 1

13 noiembrie, 2017

Începând din această primăvară, 7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie epică, prin Asia, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de Euro. Acestora, în aventura vieţii lor, se alătură Gina Pistol, în calitate de prezentator al celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1, „Asia Express”.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Antena 1

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

BOMBĂ în Antena 1. Va DISPĂREA emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Anunțul făcut de Oțil ridică MULTE SEMNE de ÎNTREBARE

Răzvan Simion a dezvăluit ieri, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, care va lipsi săptămâna viitoare din paltou, colegul său de prezentare i-a spus că au apărut în presă.

Un nou JAF în TIMPUL ZILEI la Cluj. Angajații, AMENINȚAȚI cu un PISTOL. Poliția este în ALERTĂ

S-a petrecut al doilea jaf într-o unitate bancară din Cluj-Napoca în ultimele patru zile. Un bărbat cu fața acoperită ar fi intrat în bancă și ar fi solicitat bani, amenințând cu un pistol.

Antena Group şi-a mărit numărul de angajaţi şi a înregistrat un profit de puţin peste 6 milioane euro

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group au înregistrat un profit net în 2017 de 28.649.803 lei, cu 22.899 lei mai mult faţă de 2016.

Dezvăluire despre Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi ZuTV

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group au înregistrat un profit net în 2017 de 28.649.803 lei, cu 22.899 lei mai mult faţă de 2016.

Gabriel Enache nu e primul jucător român care semnează cu Partizan! Gazeta vă prezintă povestea lui Virgil Popescu: fost fundaș la Juventus și fondator al clubului sârb

Virgil Popescu. Născut la Zlatna, a jucat fotbal în România și în Serbia, a fost închis într-un lagăr de exterminare. A semnat înființarea alb-negrilor din