Germania îşi propune să introducă transportul public gratuit

14 februarie, 2018

Germania intenţionează să implementeze gratuitatea pentru călătoria cu transportul public, cu scopul de a reduce poluarea din oraşe. Ţara riscă să fie amendată de UE pentru poluarea aerului iar justiţia ar putea interzice în curând circulaţia vehiculelor diesel în anumite metropole, transmite AFP, citat de Agerpres.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Un nou scandal DIESEL în Germania

Hamburg este primul oraş german care instituie interdicții de circulaţie pentru vehicule diesel. Ar putea fi doar începutul. Cancelara continuă să protejeze industria auto

INAMICUL PUBLIC numărul 1 se apără de VALUL CRITICILOR: „Nu am nicio vină pentru ce s-a întâmplat”

Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a declarat că n-a avut intenția să-l accidenteze pe egipteanul Mohamed Salah, atacantul lui Liverpool.

Cum au furat românii 100 de milioane de euro din Germania

Un nou tip de criminalitate dă bătăi de cap autorităților germane: bande organizate escrochează statul german la alocațiile pentru copii. Acestea se folosesc de acte false pentru a profita de

Oraşul din Germania unde se mută tot mai mulţi români

La sfârșitul lui martie 2018, în acest oraș din landul Renania de Nord-Vestfalia trăiau cu 72,4% mai mulți bulgari și cu 50,7 procente mai mulți români decât la sfârșitul lui 2015.

Cum au furat românii 100 de milioane de euro din Germania

Cum au furat românii 100 de milioane de euro din Germania