Gabriela Firea: Refacem din rădăcini Cartierul Evreiesc din Capitală

13 februarie, 2018

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a declarat ieri, la conferinţa “70 de ani într-un Centenar, România-Israel: Bucuresti –Tel Aviv – Ierusalim”că instituţia la conducerea căreia se află ia în calcul refacerea integrală a fostului Cartier Evreiesc din Capitală în semn de apreciere pentru aportul evreilor la dezvoltarea Bucureştiului.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Primarul Gabriela Firea donează încă 3 milioane euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primarul General, Gabriela Firea a anunțat că alocă încă 3 milioane euro pentru finalizarea lucrărilor Catedralei Mântuirii Neamului.

DECIZIE-ȘOC de la FIREA! Este FĂRĂ PRECEDENT

Primarul General, Gabriela Firea a anunțat că alocă încă 3 milioane euro pentru finalizarea lucrărilor Catedralei Mântuirii Neamului.

Tâlharii PEPENILOR din cartierul clujean Mărășeți au PRIMIT ani GREI de PUȘCĂRIE

Tinerii care au bătut un producător de pepeni din cartierul clujean Mărășești au primit pedepse aspre din partea procurorilor pentru tentativă de omor.

Gabriela Firea face declarații INCREDIBILE: „Consider că a alocă 111 milioane de euro pentru sănătate este o decizie corectă, înțeleaptă”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că proiectul de buget pe anul 2018 a Primăriei Capitalei, că este o decizie înțeleaptă să aloce 111 milioane de euro pentru sănătate și 3

Proiecte NOI în Capitală. Gabriela Firea, despre LĂRGIREA străzii Fabrica de Glucoză: „Lucrările încep în curând”

În cadrul şedinţei de Consiliu General ce a avut loc joi, Gabriela Firea a oferit informaţii cu privire la proiectul tehnic pentru lărgirea străzii Fabrica de Glucoză. Edilul Capitalei susţine