Gabriela Firea: Refacem din rădăcini Cartierul Evreiesc din Capitală

13 februarie, 2018

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a declarat ieri, la conferinţa “70 de ani într-un Centenar, România-Israel: Bucuresti –Tel Aviv – Ierusalim”că instituţia la conducerea căreia se află ia în calcul refacerea integrală a fostului Cartier Evreiesc din Capitală în semn de apreciere pentru aportul evreilor la dezvoltarea Bucureştiului.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Oaza libaneză din Capitală: restaurantul Mandaloun

Deschiderea oficială a restaurantului Mandaloun – oaza libaneză din București – a adunat numeroși invitați de seamă, printre care Dumitru Dragomir, Ciprian Marica, Cozmin Gușă, George

După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului

Australia are în vedere recunoașterea Orașului Sfânt drept capitală a Israelului și mutarea ambasadei la Ierusalim, a declarat premierul de la Canberra, Scott Morrison.

Un important lider politic o acuză pe Gabriela Firea că execută ordine venite de la Kremlin

Viceprimarul Sectorului 2 din București, Cristian Popescu, lansează acuzații dure la adresa Gabriele Firea, Primarul Capitalei. Într-un comunicat de presă, acesta spune că :”În anul în care

Dezvăluire bombă despre Firea: Cine îi dă cu adevărat ordine! Acuzații grave la adresa Primarului Capitalei

Acuzații grave la adresa Gabrielei Firea. Primarul Bucureștiului nu scapă de criticile celor din opoziție, nici după ce a încercat un puci împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea.

VREMEA. Temperaturi de ȘOC în Capitală. ANM a făcut anunțul la PRIMELE ORE ale DIMINEȚII

Vremea în București, marți,16 octombrie 2018, aduce temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului. Prognoza meteo anunță câte grade sunt în termometre.