Gabriel Biriș: De ce trebuie depuse de contribuabil sute de mii de hârtii degeaba?

12 ianuarie, 2018

Agitație mare cu declarațoa D600, ce trebuie depusă de toți contribuabilii care obțin venituri din activități independente (pentru CAS) sau din activități independente, asocieri, chirii, venituri din investiții, alte venituri (pentru CASS) de cel puțin 12 salarii minime pe an până nu mai târziu 31 ianuarie, scrie pe contrul său de Facebook Gabriel Biriș, fost secretat de stat în Ministrul de Finanțe.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Iris

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

DNA trebuie să plătească 15.000 de lei pentru o încătuşare abuzivă

Tradiţia defilărilor cu oameni încătuşaţi cu care DNA ne-a obişnuit în ultimii ani se lasă cu despăgubiri pentru cei umiliţi în modul acesta.

Zeci de britanici şi-au pus pofta în cui după ce sute de KFC-uri s-au închis datorită unui deficit de pui

Fanii fast-food-ului au rămas cu burta goală luni după ce au aflat că multe dintre cele 900 de KFC-uri din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlanda au fost forţate să închidă din cauza unui

Cele mai BINE păstrate SECRETE privind zborurile cu avionul. De ce NU trebuie să bei APA din aeronavă SUB ORICE FORMĂ

Incidentele privind siguranța călătoritului cu avionul a provocat numeroase dezbateri privind siguranța zborurilor și a lucrurilor mai puțin cunoscute de către pasageri.

EXCLUSIV Sfaturi prețioase pentru Dică » L-a debutat pe Andrei Vlad și spune cum poate ajunge la potențial maxim: "Trebuie să facă aceste lucruri"

Portarul Andrei Vlad (18 ani) a fost criticat dur după derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 2-2, fiind acuzat că a greșit flagrant la ambele goluri ale "câinilor", iar după meci patronul

EXCLUSIV Antrenorul care l-a debutat pe Vlad în Liga 1 îi explică lui Dică: "Vrei ca Andrei să nu mai gafeze? Asta trebuie să faci"

Portarul Andrei Vlad (18 ani) a fost criticat dur după derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 2-2, fiind acuzat că a greșit flagrant la ambele goluri ale "câinilor", iar acum Gigi