Francezii au găsit punctul G

02 februarie, 2010

Ginecologii francezi susţin că punctul G există şi că mai bine de 60% din femei îl pot descoperi, scrie „The Daily Mail“.

Vezi si: Cercetătorii au făcut anunţul la finele săptămânii trecute la Paris şi au criticat studiul realizat de colegii lor britanici care, în urmă cu doar câteva săptămâni, declarau că punctul G există doar în mintea femeilor, încurajate să gândească astfel de ce se scrie în reviste şi de terapeuţii sexuali.

Medicii francezi au mai spus că studiul realizat de britanici este plin de „fisuri" şi i-au acuzat pe autori de lipsă de respect faţă de femei.

„Rămâne ascuns dacă nu e atins"

Conceptul de „punct G" defineşte un grup de terminaţii nervoase întâlnit la unele femei şi absent la altele, care permite atingerea unui nivel înalt de satisfacţie sexuală.

Potrivit rezultatelor cercetării la care au participat 1.800 de femei britanice, existenţa acestei zone nu poate fi validată. La studiu au participat perechi de gemene identice sau non-identice (cele din prima categorie având acelaşi bagaj genetic, iar la cele din a doua doar jumătate fiind comun).

Presupunerea care a stat la baza cercetării a fost că, dacă punctul G există, acesta ar trebui să se regăsească la fiecare dintre gemene. Studiul a infirmat însă ipoteza.

Medicii francezi au declarat însă că acest misterios punct G există şi că i-a păcălit pur şi simplu pe cei care spun contrariul, pentru că „rămâne ascuns dacă nu este atins îndeajuns".

De asemenea, ei îi acuză pe cercetătorii britanici că s-au limitat la un studiu genetic, abstract, fără să le întrebe şi pe femei ce simt. „În sexualitatea feminină există o anumită inconstanţă. Nu poate fi redusă la «pornit» sau «oprit»", a declarat unul dintre medicii francezi.

Citeste mai mult despre Daily Mail

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un PREOT de 40 de ani a fost găsit SPÂNZURAT. Aflaţi motivul

Un preot din satul Grindeni, comuna Ostroveni a fost găsit spânzurat de un vecin chiar în curtea casei sale. Ascesta a lăsat şi un bilet de adio în care se explică motivele care l-au determinat

Descoperire epocală: Arheologii chinezi susțin că au găsit fragmente din craniul lui Buddha

Arheologii au făcut o descoperire fascinantă în China. Aceștia sunt de părere că au găsit fragmente din craniului lui Buddha sub un templu budist din Nanjing, China

Analiză tăioasă a lui Ilie Dumitrescu » A găsit motivul pentru care FCSB a pierdut cu Poli Iași

FCSB a pierdut surprinzător meciul cu Poli Iași, 0-1, după o evoluție dezamăgitoare a elevilor lui Nicolae Dică. Ilie Dumitrescu, fost jucător și antrenor la FCSB, a analizat jocul

Roman după ce i-a exasperat pe fani cu ratările: "Parcă e un blestem" » Un jucător a găsit și un inconvenient la noul stadion: "Nu ne ajută"

Alexandru Mitriță și Mihai Roman II au vorbit după succesul Craiovei pe teren propriu cu Juventus București, scor 3-1. Primul e deranjat de gazon, în timp ce al doilea e supărat din cauza

Roman i-a exasperat pe fani cu ratările: "Parcă e un blestem" » Un jucător a găsit un inconvenient la noul stadion: "Nu ne ajută"

Alexandru Mitriță și Mihai Roman II au vorbit după succesul Craiovei pe teren propriu cu Juventus București, scor 3-1. Primul e deranjat de gazon, în timp ce al doilea e supărat din cauza