FRAGMENT Mărturiile lui Radu Dona, medic militar în Primul Război Mondial: „Te iau în război, dacă eşti viteaz şi te-a rănit, te lasă să mori de frig în spital”

28 iunie, 2018

Joi, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, are loc evenimentul de lansare al jurnalului lui Raul Dona, medic militar în timpul primului război mondial. „Adevărul” prezintă, în premieră, un fragment din jurnalul semnat de Dona, apărut la editura Humanitas, sub titlul: „Jurnalul unui medic militar, 1917-1918. Cu acuarele şi desene de Niculina Delavrancea-Dona”, în îngrijirea Iuliei Vladimirov şi a Vioricăi Milicescu.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Americanii mută nave de război în Marea Mediterană. Rușii se tem că SUA face acest lucru pentru a ataca Siria

O grupare navală americană, condusă de portavionul USS Harry Truman, portavion din clasa Nimitz, a început o operațiune în Marea Mediterană, conform serviciului de presă al Marinei SUA.

Război comercial SUA-China. Ce se întâmplă cu taxele vamale

În plin război comercial cu Statele Unite, oficialii chinezi au luat nouă decizie legată de taxele vamale percepute partenerilor comerciali.

FOTO 6 ore pentru o supertransformare! Ana Maria Brânză a devenit Ioana d’Arc: "Ce reacție ar avea adversarele dacă aș urca așa pe planșă?!"

Ana Maria Brânză, campioană olimpică la scrimă, a avut parte de o transformare spectaculoasă de look realizată de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, devenind Ioana d’Arc, emblematica

WhatsApp rescrie istoria. Curând, TOTUL SE VA SCHIMBA. Breaking news mondial

Echipa de IT din spatele aplicației WhatsApp au pus la cale un update revoluționar care este menit să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Dragnea a primit decizia judecătorilor. Când va afla dacă scapă de închisoare sau nu

Completul de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție a stabilit primul termen al apelului făcut de liderul PSD, Liviu Dragnea, în procesul în care acesta contestă decizia