FOTO Cea mai tare fană a lui Messi e pregătită de Mondial: "Sigur vom câștiga"

14 iunie, 2018

Un fotomodel argentinian, cu numele de scenă Dorismar, e una dintre cele mai sexy fane ale lui Lionel Messi și e pregătită să se bucure de Mondialul din Rusia. Tânăra e convinsă că acesta va fi turneul lui Messi și că naționala țării sale se va impune la Campionatul Mondial. ”Chiar dacă este un fotbalist scund, puteți vedea că este de neoprit și joacă impecabil. ...

Vezi si:

Citeste mai mult despre Messi

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

FOTO VIDEO Cel mai lung pod maritim din lume, în valoare de 20 de miliarde de dolari, inaugurat de China

China a inaugurat, marţi, cel mai lung pod maritim din lume, cu o lungime de 55 de kilometri, după o investiţie de 20 de miliarde dolari şi lucrări ce au durat nouă ani, transmite CNN. Podul

LIVE UPDATE + FOTO // Ultimul drum al lui Ilie Balaci: trupul neînsuflețit al fostului fotbalist a fost depus pe "Ion Oblemenco"

Astăzi va avea loc înmormântarea lui Ilie Balaci, fostul mare fotbalist român care a murit duminică dimineața, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct. 

FOTO Cristiano Ronaldo a sclipit la revenirea pe Old Trafford: a purtat un ceas cu 424 de diamante albe care costă o avere!

Pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a încercat să pară foarte sigur pe el, înaintea meciului United - Juventus din această seară, din Liga Campionilor. A vrut să impresioneze cu orice

LIVE UPDATE + FOTO // Ultimul drum al lui Ilie Balaci: trupul neînsuflețit al fostului fotbalist urmează să fie depus pe "Ion Oblemenco"

Astăzi va avea loc înmormântarea lui Ilie Balaci, fostul mare fotbalist român care a murit duminică dimineața, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct. 

Românii care vor câștiga peste 1.000 euro pe lună. Lia Olguţa Vasilescu a semnat

Un document semnat de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu se află pe masa parlamentariilor, iar acesta arată cum va evolua câștigul salarial mediu pe total economie până în 2021.