Foştii şefi ai serviciilor secrete americane îi răspund lui Trump: „Este intimidat de Putin“

13 noiembrie, 2017

Doi foşti şefi ai serviciilor americane de informaţii s-au arătat îngrijoraţi duminică de faptul că Donald Trump ar putea fi manipulat de către Vladimir Putin, aceste reacţii intervenind a doua zi de la declaraţia liderului de la Casa Albă precum că omologul său de la Kremlin este „sincer“ când spune că nu s-a amestecat în alegerile prezidenţiale de anul trecut din Statele Unite, relatează Reuters online.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Horoscop Donald Trump și Emmanuel Macron, ca și alți 70 lideri mondiali, vor fi mâine la Davos, la Forumul Economic Mondial

Horoscop Donald Trump a anunțat că va participa, ca și Angela Merkel, Narendra Modi, Theresa May, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Benjamin Netantyahu, și mulți, mulți alți lideri mondiali.

Cade ultimul tabù al armatei SUA. La West Point, nuntă GAY. Se căsătoreşte o pereche de ofiţeri. O palmă dată lui Trump

Cade deci un alt tabù în forţele armate americane. Pentru prima dată o pereche de căpitani de acelaşi sex, în serviciu activ s-a unit prin căsătorie în legendara Academie militară de la

AMANȚII din FBI și misterioasa DISPARIȚIE a mesajelor anti - Trump

Ancheta privind eventuala complicitate a lui Trump cu Moscova se întoarce tot mai mult împotriva celor care au declanșat-o.

S-A AFLAT! Care este cea mai mare TEAMĂ a lui Donald Trump. Președintele american este ÎNSPĂIMÂNTAT: „Sper ca toți să moară!”

În ultimul timp, Donald Trump a fost în atenția presei americane datorită unui subiect intim și controversat. Mai exact, s-a vorbit foarte mult despre relațiile sale extraconjugale.

Sute de mii de persoane au participat la Marşul Femeilor în SUA, la un an de învestitura lui Donald Trump

Sute de mii de persoane au participat, sâmbătă, în SUA, la al doilea Marş al Femeilor, la un an de învestitura lui Donald Trump la Casa Albă, relatează Reuters.