Foști sportivi, analiză la sânge a manualului de sport: "Ce face copilul, se închide în casă și conspectează din carte?!"

12 ianuarie, 2018

Extrem de dezbătut în mediul online imediat după apariția în format electronic, manualul de sport și-a trăit deja aproape un semestru de existență, așa că jurnaliștii de la Men's Health au rugat foști sportivi de performanță, antrenori și elevi să analizeze lucrarea  Nu au existat doar păreri pro și contra, ci și unele care conțineau ambele elemente. ...

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (22 septembrie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu subiectele zilei din sport. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare din Europa și nu numai.

Analiză GSP // Dan, perdea de fum » Până la "trădătorul" Nistor, Bratu s-a autosabotat în fiecare meci din sezon

După Poli Iași - Dinamo 0-1, Florin Bratu și-a vărsat nervii pe căpitanul Dan Nistor, pe care l-a acuzat că a stricat atmosfera din vestiar după ce Dinamo nu i-a dat drumul la FCSB.  Ce

Ionuț Chirilă face declarații incendiare despre situația de la Dinamo: "Clubul e condus de vechea Securitate! Sunt interese meschine și intervențiil politice"

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a criticat în termeni dur situația de la echipa roș-albastră, după scandalul apărut la finalul meciului pierdut cu Poli Iași, 0-1.

Ionuț Chirilă face declarații incendiare despre situația de la Dinamo: "Clubul e condus de vechea Securitate, nu de Negoiță!"

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a criticat în termeni duri situația de la echipa alb-roșie, după scandalul apărut la finalul meciului pierdut cu Poli Iași, 0-1. Ce

FEMEILE cu cele mai APETISANTE FORME. A doua lor casă este chiar SALA de FITNESS - Foto

Deși există multe femei care fac fitness, nu toate ajung la nivelul de a-și afișa trupurile pe internet. Au cele mai atrăgătoare forme și nu le este rușine să se expună aproape dezbrăcate.