Florin Talpeş, Bitdefender: „În IT, criza se adânceşte pe zi ce trece când vine vorba de resurse umane"

11 iulie, 2018

Creştere accelerată a companiei, a cotei de piaţă şi o listare la bursă în următorii cinci ani sunt obiectivele lui Florin Talpeş, CEO Bitdefender, care trage totodată un semnal de alarmă în ceea ce priveşte sistemul educaţional din România şi lipsa de personal din sectorul IT.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Bitdefender

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

„Cuuuuum?! Patriarhul României vine în cuşca unui măscărici?!”

După destalinizare, la Teatrul Național s-a pus în scenă Apus de soare, cu Calboreanu în rolul lui Ștefan. La un spectacol a asistat și Patriarhul Justinian.

VIDEO+FOTO // OFICIAL Dorin Rotariu a semnat cu noua echipă » A mers cu iubita la prezentare + Primele declarații: "E genul de jucător pentru care vine publicul la stadion"

Dorin Rotariu (22 de ani) și-a găsit echipă. Mijlocașul a semnat azi cu AZ Alkmaar, ocupanta locului 3 în sezonul trecut din prima ligă olandeză. Rotariu va fi împrumutat de

RECORD Dramaturgului Matei Vişniec i se joacă şase spectacole la Avignon: „În festival, rămâne viu un spirit contestatar“

Dramaturgului Matei Vişniec i se joacă, la acestă ediţie a Festivalului de la Avignon (6-24 iulie), şase spectacole: „Cum am dresat un melc pe sânii tai“, „Angajare de clovn“,

CAPITALISMUL vine în Cuba cu viteza OCHILOR de MORT

Reformele pentru deschiderea economiei Cubei se desfășoară anevoie, din teama comuniștilor de a nu-și pierde influența asupra țării.

Iohannis: "Am epuizat toate căile de contestare. Trebuie să o promulg". Despre ce lege e vorba

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că a epuizat toate căile de constatare ale legii privind organizarea judiciară şi este obligat să o promulge.