Festivalul Filmului European, pe lista proiectelor Anului European al Patrimoniului Cultural

08 februarie, 2018

Cea  de-a 22-a ediţie a Festivalului Filmului European, organizată de Institutul Cultural Român, cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene în România, a fost inclusă pe lista iniţiativelor şi proiectelor oficiale aflate sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

BOMBĂ în lumea MONDENĂ de la Hollywood! Doi GIGANȚI din Cetatea Filmului s-au CĂSĂTORIT în România

Doi dintre cei mai apreciați actori din Cetatea Filmului au readus România în prim plan după ce actrița Winona Ryder a declarat că s-a căsătorit cu Keanu reeves în țara noastră.

UEFA a anunțat lista celor 3 fotbaliști nominalizați pentru premiul de cel mai bun jucător al anului » Surpriză: Messi nu e în TOP 3!

UEFA a anunțat astăzi lista celor 3 jucători nominalizați pentru premiul de cel mai bun jucător al anului. Luka Modric (Ronaldo), Cristiano Ronaldo (Juventus)  și Mohamed Salah (Liverpool)

Convocările preliminare pentru debutul României în Liga Națiunilor » 5 nume semnificative care n-au prins lista stranierilor

În septembrie, naționala României dispută primele jocuri din noua competiție Liga Națiunilor. Pe 7 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii întâlnesc, la Ploiești,

Cosmin Contra a stabilit LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR pentru dubla cu Muntenegru şi Serbia

Reprezentativa României va debuta în Liga Națiunilor pe data de 7 septembrie, odată cu partida cu Muntenegru, de la Ploiești (ora 21:45).

Pro TV, lider de audiență cu Las Fierbinți și cu redifuzarea filmului Kingdom of Heaven

Rețeta de audiență a postului Pro TV a funcționat și vineri. Serialul Las Fierbinți a fost cel mai urmărit program al zilei, fiind urmat îndeaproape de redifuzarea filmului Kingdom of Heaven.