Femeie scoasa de jandarmi de la protest! "Gata cu INJURATURILE!"

10 august, 2018

O femeie a fost scoasa de jandarmi din mijlocul protestatarilor, inainte ca spiritele sa se incinga prea tare si sa se ajunga la violenta. Doamna din imagine a intrat in multime si a inceput sa dojeaneasca oamenii, spunand ca "asta nu e imaginea Romaniei"

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului

Australia are în vedere recunoașterea Orașului Sfânt drept capitală a Israelului și mutarea ambasadei la Ierusalim, a declarat premierul de la Canberra, Scott Morrison.

Australia ARUNCĂ în AER lumea arabă: E gata să-și MUTE ambasada la Ierusalim

Decizia unei țări de talia Australiei de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului poate cântări greu în procesul de pace.

Bărbatul care a luat ostatică o femeie la Köln a jurat credinţă Statului Islamic

Bărbatul care a luat luni ostatică o femeie într-o farmacie din Köln a jurat credinţă reţelei teroriste Statul Islamic, spune şeful echipei de intervenţie.

Cel mai scump parc din ţară este gata. Vezi cât a costat și unde este localizat

După sute de reclamaţii, zeci de materiale jurnalistice şi patru ani fără lucrări de îmbunătățire sau reparații, cel mai scump spațiu verde din țară este gata.

Protest muzical pe treptele Filarminicii Banatul

Instrumentiștii de la Filarmonica Banatul din Timișoara care au intrat în grevăî săptămânile trecute continuă și luni protestele, pe treptele instituției. Luni, între orele 10.,00 și