Facebook: anunţurile noastre stimulează comerţul, vânzările Samsung sunt dovada

28 noiembrie, 2012

Oamenii sunt, de regulă, neîncrezători în campaniile de publicitate online, însă Facebook vrea să arate că aceste anunţuri funcţionează. Dovada reţelei sociale este chiar cazul Samsung care, după trei săptămâni şi 10 milioane de dolari investiţi, a avut încasări de peste 120 de milioane, notează „CNet".

Vezi si:

Citeste mai mult despre Samsung, Facebook

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Decizie controversată: peste 600.000 au fost scutiți de datorii! Li s-au anulat TOATE restanțele bancare de către Guvern! Cine sunt cei norocoși

Peste 600.000 de cetățeni se pot declara cu adevărat fericiți pentru că le-au fost anulate complet datoriile bancare, pe care le aveam de ani buni. Decizia, care nu a rămas fără ecouri, a fost

ȘOC în MEDIA. Cea mai mare TELEVIZIUNE din România cere AJUTORUL GUVERNULUI pentru a SUPRAVIEȚUI. Vor dispărea emisiunile noastre favorite?

Pro TV, o amre televiziune din România, cere Guvernului ajutor de stat pentru a putea continua cu un serial favorit al românilor, Las Fierbinți.

Reacție hilară a unui fost oficial dinamovist, întrebat dacă s-ar întoarce la echipă: "Sunt masoschist, ce dracu!?"

Dinu Gheorghe, 66 de ani, exclude vehement posibilitatea unei întoarceri la Dinamo, echipă unde a fost președinte în prima parte a sezonului 2015-2016. Invitat la TV Digi Sport, "Vamă"

Sunt mari șanse ca „MECIUL SECOLULUI” să se dispute! Manny Pacquiao și Floyd Mayweather vor să se bată din nou

Manny Pacquiao a declarat că ia în considerare un nou duel cu Floyd Mayweather, dar va discuta despre detalii după ce îl va înfrunta pe Adrien Broner.

Reacție hilară a unui fost oficial dinamovist, întrebat dacă s-ar întoarce la echipă: "Sunt masoschist!?"

Dinu Gheorghe, 66 de ani, exclude vehement posibilitatea unei întoarceri la Dinamo, echipă unde a fost președinte în prima parte a sezonului 2015-2016. Invitat la TV Digi Sport, "Vamă"