Facebook acuzat de folosirea ilegală a datelor utilizatorilor

13 februarie, 2018

Un tribunal de la Berlin a hotărât că estet ilegală folosirea de către Facebook a datelor personale ale membrilor săi și că rețeaua de socializare nu și-a informat în mod adecvat utilizatorii privind modul în care le utilizează datele, informează News.ro.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Facebook

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Tun de 500.000 de lei: exploatarea ilegală a unui deal, depistată din satelit

Grigore Dura, fost viceprimar al comunei Holboca, are dosar penal din cauză că a ras de pe suprafaţa pământului un întreg deal, pentru a exploata ilegal argilă.

EXCLUSIV Reacție furibundă a lui Chirilă, după ce a fost acuzat că întârzia două ore la antrenamente: “El vorbește?! Lovea mingea ca un cavaler teuton”

Acuzat în direct la GSP Live de fostul său elev, actualul vicepreședinte al LPF, Robert Pongracz, că întârzia două ore la antrenamentele echipei de tineret de la Dinamo, Ionuț

FOTO Mădălina Ghenea a reacționat după ce Ronaldo a fost acuzat de viol: "Am stat 4 ore cu Cristiano"

Mădălina Ghenea i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo, care e acuzat de o tânără din Statele Unite ale Americii că ar fi violat-o în 2009. "Pentru mine este incredibil ce am citit.

Facebook CENZUREAZĂ sute de pagini POLITICE AMERICANE! Site-urile Anti-Trump au fost ELIMINATE. Nici MASS-MEDIA nu este SCUTITĂ

Cu mai puțin de o lună înainte de alegerile intermediare din SUA, Facebook a anunțat că a eliminat 559 de pagini cu orientare politică și 251 de conturi toate de origine americană: pentru

Un INTERLOP din ORADEA a avut parte de un SFARȘIT TRAGIC. ULTIMELE momente au fost transmise pe FACEBOOK LIVE

Un interlop din Oradea și-a pierdut viața în urma unui tragic accident rutier produs în Marea Britanie. Momentul șocant a fost transmis în direct, pe Facebook, întrucât acesta era Live.