Facebook acuzat de folosirea ilegală a datelor utilizatorilor

13 februarie, 2018

Un tribunal de la Berlin a hotărât că estet ilegală folosirea de către Facebook a datelor personale ale membrilor săi și că rețeaua de socializare nu și-a informat în mod adecvat utilizatorii privind modul în care le utilizează datele, informează News.ro.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Facebook

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Facebook va verifica reclamele electorale în Europa

Facebook a anunţat că va lansa în Europa un sistem de verificare a reclamelor electorale care va intra în funcţiune în următoarele luni.

GUGUIANU dă SOCOTEALĂ pentru POSTAREA de pe Facebook. PROCURORII îl CERCETEAZĂ pe fostul CONSILIER PSD

Fostul consilier judeţean al CJ Vrancea, Constantin Guguianu, este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi pentru postarea pe reţelele de socializare a unor imagini

Fostul preşedinte Laurent Gbagbo, acuzat de crime împotriva umanităţii, ACHITAT de către Curtea Penală Internațională

Fostul președinte al Coastei de Fildeş a fost achitat astăzi de către Curtea Penală Internațională şi a dispun punerea imediată în libertate. Primul fost șef de stat, Laurent Gbagbo, a fost

Facebook a pus „PAZNIC la OI" o ORGANIZAŢIE finanţată de Soros. Ea va decide ce ne este PERMIS să CITIM pe fluxul de ştiri

Facebook a angajat o organizație finanțată de George Soros să „verifice” ceea ce va fi permis utilizatorilor să vadă în fluxul lor de știri, raportează BBC.

Dacian Ciolos acuzat că avea o agendă dublă în perioada în care era premier:,,Vom vorbi cum au fost menţinuţi oameni ai PSD de domnul Cioloş în funcţii guvernamentale cheie ”

După ce Dacian Cioloș a anunțat că va candida la europarlamentare, au apărut și persoane care să îl critice. Printre acestia și un europarlamentar de la PNL.