Extremistul secui Csibi Barna: „Avram Iancu a făcut genocid! Baba Novac, un tâlhar ordinar”

28 noiembrie, 2012

După ce în primăvara anului trecut a „spânzurat" o păpușă care îl întruchipa pe Avram Iancu, extremistul secui Csibi Barna îl acuză pe pașoptist de genocid, susținând că Academia Română a fost cea care i-a furnizat informația. De asemenea, Barna spune că Baba Novac a fost un „tâlhar ordinar".

Vezi si:

Citeste mai mult despre Avram Iancu

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

”I-a spus șefului să se ducă dracului și a doua zi șeful a murit. A făcut un păcat?” Horoscop

Horoscop Respectând ritmurile vieţii poporului român, calendarul arhaic, ”Kalendarul”, nu arată vreo sărbătoare sau vreo însemnare oraculară. Demult, foarte demult, vânătorii îşi

Lidl România și-a făcut sediu nou din materiale reciclate și reciclabile, în parteneriat cu Skanska

Retailerul Lidl tocmai a anunțat o construcție nouă în România, pentru proprii angajați, proiectul fiind realizat din materiale de construcție reciclate și reciclabile.

FCSB - LAZIO 1-0 // Simone Inzaghi, impresionat de un fotbalist de la FCSB: "Ne-a deranjat mult, a făcut un joc foarte bun"

Simone Inzaghi, 41 de ani, antrenorul celor de la Lazio, s-a declarat parțial mulțumit de prestația elevilor săi în meciul pierdut cu FCSB, scor 0-1, și a apreciat evoluția lui

Românii au bombardat-o cu MESAJE pe Wozniacki, după ce daneza a făcut-o trișoare pe Niculescu: „Ai un caracter de doi lei! Ruşine!”

Deneza Caroline Wozniacki, numărul 1 mondial, s-a dat în spectacol, aseară, la Doha, în timpul partidei cu Monica Niculescu. A făcut-o trișoare pe românca, deși nordica se numără printre

Jurnalistul Rogozanu o atacă pe KOVESI:”Nu v-ați făcut treaba”

Jurnalistul Costi Rogozanu a lansat un atac la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, prin care o acuză că nu și-a făcut treaba cum ar fi trebuit.