Evenimente șocante la Sebeș! Înjunghiat în INIMĂ în PLINĂ ZI! Agresorul a reușit să FUGĂ

16 mai, 2018

Eveniment șocant petrecut în plină zi, pe un bulevard din Sebeș. Un bărbat a fost înjunghiat, iar atacatorul a reușit să fugă.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

DOVEZI ȘOCANTE în SCANDALUL JURNALISTULUI ASASINAT. Un SMARTWATCH poate duce la GĂSIREA CRIMINALILOR

Ancheta asupra dispariţiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a dus la descoperirea unor înregistrări făcute cu ceasul său Apple care ar indica că bărbatul a fost torturat şi ucis,

Logodnicul Elenei Udrea, MĂRTURISIRI DRAMATICE! CLIPELE CUMPLITE prin care trece fostul ministru: „Mi-a sfâşiat mie inima şi sufletul”

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a făcut declarații dramatice despre fostul politician, care a născut acum câteva săptămâni.

La pas prin inima însângerată și plânsă a Basarabiei

De curând m-am întors dintr-o călătorie aparte, în inima Basarabiei. Pământ rupt din țară. Ce nu s-a putut frânge a fost însă trăirea lui A FI român, a te simți Copil al Marii Românii.

Buzăianu și Zamfir, de la B1 TV: „Am reușit să ascundem sub zâmbet crizele de nervi pe care ni le provocau subiectele sau interlocutorii”

Emisiunea „Bună, România!”, prezentată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, a ajuns o emblemă a postului B1 TV. Cei doi „show-man”-i aduc zâmbete pe buzele spectatorilor,

ALEXANDROV face dezvăluiri ȘOCANTE despre condițiile din PUȘCĂRIA în care se află Elena UDREA

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a dezvăluit că fostul ministru este cu psihicul la pământ în inchisoarea din Costa Rica. Condițiile de detenție sunt precare, nu există apă caldă