Erdogan vrea să-şi extindă operaţiunea din Siria. Idlib, următoarea ţintă

09 februarie, 2018

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a confirmat joi că va extinde operaţiunea armată din Afrin, următoarea ţintă fiind provincia Idlib, în nord-vestul Siriei.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Elon Musk vrea să revoluţioneze viteza de internet

SpaceX al lui Elon Musk intenţionează să furnizeze lumii internet de mare viteză folosind mii de sateliţi mici, iar în această săptămână acest plan se apropie de realitate.

Vremea NE JOACĂ FESTE. Temperaturi NEGATIVE, ploi și NINSORI pentru următoarea perioadă

Cum va fi vremea? Se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă. Vom avea parte de ploaie ușoară sau ninsoare ușoară, iar în anumite regiuni va fi destul de înnorat.

Mirel Rădoi vrea alt căpitan la FCSB: "Mi-e greu să cred că Tănase poate să-i spună asta lui Stăncioiu"

Mirel Rădoi crede că Florin Tănase nu este omul potrivit pentru a purta banderola de căpitan la FCSB. "Eu am spus-o şi o voi spune cu tărie, singurul lider pe care îl are Steaua e

Deputații au respins moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii

Moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, intitulată `Lia Olguța Vasilescu – Ministrul Minciunii și al Injustiției Sociale`, și inițiată de Partidul Naţional Liberal (PNL), a fost

Ioțcu vrea să scape de al doilea dosr. A luat mită ca să își facă imagine în Consiliul Județean

Fostul președinte al Consiliului Județean Arad, care a luat mită ca să își facă campanie de imagine, vrea să scape de al doilea dosar penal.