Englezii laudă „magnifica” Transilvanie şi oraşele sale „desprinse din poveşti“

25 august, 2014

Englezii laudă „magnifica” Transilvanie şi oraşele sale „desprinse din poveşti“ Categorie: adevarul.roImagine: Feed url: http://adevarul.ro/life-style/travel/cotidianul-britanicthe-mirror-lauda-transilvania-magnifica-orasele-medievale-desprinsedin-povesti-1_53fb34470d133766a891ca5a/index.html?utm_source=click&utm_medium=http://adevarul.ro/life-style/travel/cotidianul-britanicthe-mirror-lauda-transilvania-magnifica-orasele-medievale-desprinsedin-povesti-1_53fb34470d133766a891ca5a/index.html&utm_campaign=CrossPromo

Vezi si:

Sursa: click.ro

Trebuie sa mai citesti

Masoneria română își laudă călăul. Se întâmpla acum 85 de ani

În Conventul din 2-3 decembrie 1933, masonii conduși de maleficul Jean Pangal își manifestau susținerea totală pentru Carol al II-lea. Patru ani mai târziu, Regele reușește închiderea Marii

Ce spune Galamaz despre FCSB și Dinamo, fostele sale echipe

Ce spune Galamaz despre FCSB și Dinamo, fostele sale echipe

Rani ADAMESCU, AUDIAT. Este SUSPECT în dosarul MAMEI SALE pentru EVAZIUNE FISCALĂ

Fiul lui Carmen Adamescu, Rani Adamescu, este audiat miercuri dimineață de polițiști în dosarul deschis pe numele mamei sale.

Iohannis, ANUNȚ BOMBĂ despre audierea soției sale! Ce decizie a luat Prima Doamnă a României

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți dpă-amiază că prima doamnă, Carmen Iohannis, nu va merge la audieri întrucât nu a făcut nicio legalitate.

„Acest harnic DRAGNEA, cu VALIZELE lui...” Ce spune Iohannis despre DOSARELE sale

Președintele Klaus Iohannis a reacționat după dezvăluirile referitoare la dosarele care l-au vizat în trecut, spunând că acestea au fost închise întrucât fapta nu exista.

Related topics

sale