Emmanuel Macron vrea ca tradiţionala baghetă să intre în patrimoniul mondial UNESCO: „Face parte din umanitate încă de la început“

13 ianuarie, 2018

Bagheta tradiţională este unul dintre produsele cu care Hexagonul se mândreşte. Astfel, Emmanuel Macron speră ca UNESCO să o înscrie în patrimoniul mondial al umanităţii, a declarat el vineri la Europe 1.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Emmanuel Macron

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Suedia se leapădă de Zlatan, la Mondial

Ibrahimovici a lăsat să se înțeleagă că ar putea evolua la turneul final din Rusia, dar selecționerul Suediei contrazice orice speculație.

SUA: Prima cină de stat a lui Trump, în onoarea preşedintelui francez Emmanuel Macron

Preşedintele american Donald Trump şi prima-doamnă Melania au găzduit, marţi, prima lor cină de stat, în onoarea preşedintelui francez Emmanuel Macron, relatează ABC News.

Războiul reclamațiilor! FCSB l-a reclamat pe Dan Petrescu la Comisii! Becali iese la atac: "Cine vrea să câștige la «masa verde» e hoț, mincinos, bandit și tâlhar"

După ce CFR Cluj l-a reclamat pe Gigi Becali, FCSB a reacționat și l-a reclamat pe antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, după declarațiile făcute la adresa echipei roș-albastre (Detalii aici)

Otokar vrea să cucerească Bucureștiul cu experiența din Istanbul

Licitația de 100 de milioane de euro privind furnizarea a 400 de autobuze pentru RATB a fost câștigată de compania turcă Otokar, însă contractul poate fi semnat doar după soluționarea

Ești încă singură? Comandă ardei iute la prima întâlnire!

Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile care mănâncă picant la prima întâlnire sunt mult mai incitate și mai receptive la farmecele bărbaților din fața lor.