Eminescologul Dimitrie Vatamaniuc a murit la vârsta de 98 de ani

05 iulie, 2018

Dimitrie Vatamaniuc, membru de onoare al Academiei Române şi reputat eminescolog, apărător şi promotor al culturii şi civilizaţiei româneşti din Bucovina de Nord, a încetat din viaţă miercuri, anunţă Mediafax care citează din comunicatul emis de biroul de presă al forului cultural şi ştiinţific. Numele lui Vatamaniuc este legat de încheierea ediţiei integrale de volume "Opere" cu scrierile lui Mihai Eminescu.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

MILIOANE de persoane AU MURIT. Te omoară FĂRĂ să îți dai SEAMA. Raportul pe care mulți l-au IGNORAT

Milioane de persoane au murit în ultimii de ani din cauza consumului excesiv de alcool. OMS a emis un raport privind statistica îngrijorătoare.

Fiica unui milionar a murit după ce a mâncat un sandviș

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit, după ce a mâncat un sandwich cu anghinare, măsline cu pastă Tapenade.

A murit Sorin Radu, cel care a fotografiat mari personalităţi, din România, până în America, de la Regele Mihai la Ronald Reagan şi Salvador Dali

Sorin Radu, fotograf român de teatru, care a imortalizat de la politicieni la artişti din întreaga lume, s-a stins la vârsta de 81 de ani. Acesta i-a fotografiat pe Regele Mihai şi pe Regina Ana,

DOLIU în PRESĂ. Un cunoscut jurnalist A MURIT LA 35 DE ANI. Breaking news

Doliu în presa internațională. un cunoscut jurnalist a fost asasinat chiar în fața casei sale. Autoritățile analizează orice pistă pentru a-l prinde pe asasin.

DOLIU în lumea muzicii! Un cunoscut cântăreț a ÎNCETAT DIN VIAȚĂ, la vârsta de 74 de ani

Un cunoscut cântăreț a încetat din viață, după ce a piedut lupta cu o boală cumplită. Avea 74 de ani.