Elevii se joacă, industria prosperă

01 septembrie, 2012

Un studiu realizat recent în Statele Unite arată că o treime dintre utlizatorii de computer, console şi telefoane preferă să se joace online dacă sunt plictisiţi, şi nu să iasă la o plimbare în parc sau să urmărească un film la cinematograf. Potrivit sondajului Y U Play, realizat de reţeaua MocoSpace, aproximativ 34% dintre cei 10.000 de intervievaţi în luna aprilie a acestui an au declarat că se joacă de plăcere, ca să se distreze.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

PETRA KVITOVA - GARBINE MUGURUZA // liveSCORE Finala turneului de la Doha se joacă ACUM

Petra Kvitova (27 de ani, 21 WTA) și Garbine Muguruza (26 de ani, 3 WTA) joacă ACUM în finala turneului Premier 5 de la Doha. Partida poate fi urmărită în format liveSCORE pe GSP.ro

Cea mai prosperă economie a Europei are milioane de săraci

În Germania, 2,7 milioane de copii şi adolescenţi trăiesc la limita sărăciei. Consecinţa? Excludere socială, alimentaţie necorespunzătoare, educaţie slabă, mai puţine contacte cu semenii.

Elevii americani cumpără mai uşor o puşcă de asalt AR - 15 decât alcool

AR – 15, arma militară semiautomată, care este preferată pentru luptele anti-tero, poate fi cumpărată în majoritatea statelor începând cu vârsta de 18 ani, potrivit The guardian.

Cea mai prosperă economie a Europei are MILIOANE DE SĂRACI

2,7 milioane de copii şi adolescenţi trăiesc la limita sărăciei.

Mihai Stoica, atac dezlănțuit la adresa celor de la CFR Cluj: "Eu nu sunt Dan Petrescu să spun bazaconii. Doar două echipe joacă fotbal"

 Mihai Stoica a lansat încă un atac la adresa rivalei de la CFR Cluj, considerând că lupta la titlu ar fi trebuit să se dea între FCSB și U Craiova.  "Dacă arbitrajele