Elevii îl dau în judecată pe ministrul Educației: ”Profesorii de ce au voie cu telefon la ore?”

12 ianuarie, 2018

Asociația Elevilor din România condamnă dur modul în care Ministerul Educației Naționale a modificat Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar (ROFUIP), care reglementează modul de funcționare a școlilor.Președintele Asociației Elevilor din Constanța, Alexandru Manda, îl acuză pe ministrul Liviu Pop că a încălcat Constituția României, avertizându-l că elevii din România iau în calcul să atace în instanță Ordinul ministrului, cerând anularea actului normativ.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Urmează ZOOTEHNIZAREA ţării româneşti. Ce TRANSMITE ministrul DAEA dintre NĂMEȚI despre starea culturilor AGRICOLE.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit, vineri dimineața la Radio România, despre cât de grav este afectat sectorul agricol de toate aceste schimbări bruşte de temperatură.

Milionar arădean trimis în judecată pentru evaziune

Milionarul arădean care s-a îmbogățit făcând afaceri cu carne e trimis în judecată. El e acuzat de evaziune fiscală, după ce a furat de la bugetul statului peste 7 milioane de euro.

Ministrul Fifor a dat VESTEA despre angajările în ARMATĂ. Se lucrează la distribuirea celor 6400 de posturi. Sunt anunțate și alte NOUTĂȚI!

În structurile Ministerului Apărării Naţionale se lucrează la distribuirea celor aproape 6.400 de noi posturi care urmează să fie ocupate în Armata Română, după ce, recent, a fost aprobat

LISTA NEAGRĂ de la BRUXELLES are și DOCUMENTE ADIȚIONALE. Ministrul Justiției, implicat la nivel ÎNALT

Mihai Gâdea a prezentat marți seară un document care precede „Lista neagră” de la Bruxellex și care conține solicitări exprese privind dosare penale aflate pe rol.

Pentru că EROINA Nadia Savcenko a planificat un ATAC în Parlament, deputaţii NU mai au voie cu ARME în AULĂ

Decizia a fost luată după ce procurororul general din Kiev, a acuzat pe deputata Nadia Savcenko că planifică un atac împotriva membrilor guvernului. Drept urmare, deputaţii ucrainieni vor fi