EINSTEIN din VASLUI. TEORIA descoperită de bărbat îi pune în PERICOL pe toţi FIZICIENII din LUME: „Am cădea cu toţii într-o...”

12 octombrie, 2017

Florin Cociuban, zis şi Einstein din Vaslui, este un bărbat în vârstă de 40 de ani care a descoperit o nouă teorie în fizică. Aceasta îi pune în pericol pe toţi fizicienii din lume. Bărbatul consideră că viteza luminii poate fi depăşită, lucru ce a pornit nenumărate controverse la nivel global.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Vicepremier: În niciun caz nu se pune problema retragerii lui Dragnea de la şefia PSD

În ceea ce priveşte retragerea de la conducerea Camerei Deputaţilor, Paul Stănescu a afirmat, potrivit digi24.ro, că în acest caz e vorba despre o decizie care îi aparţine lui Liviu Dragnea.

Ţiriac dă lovitura. Poate pune mâna pe 250 milioane euro

Reprezentanții lui Ion Țiriac au avut o prima întâlnire cu cei ai Primăriei Madrid pentru a stabili datele turneului de tenis din capitala Spaniei.

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (22 iunie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

PERICOL de inundații în Banat. Ploile fac ravagii

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a trimis un avertisment privind pericolul de inundații în județele Timiș și Caraș-Severin. Sunt vizte râurile Bega, Timiș,

Trump își vede proiectul respins. Planul WASHINGTON-ului în PERICOL! Dușmanii sunt printre noi!

Trump a semnat anul trecut un ordin executiv prin care a însărcinat Biroul pentru Management şi Buget să lucreze la planul de reformare a administraţiei