EINSTEIN din VASLUI. TEORIA descoperită de bărbat îi pune în PERICOL pe toţi FIZICIENII din LUME: „Am cădea cu toţii într-o...”

12 octombrie, 2017

Florin Cociuban, zis şi Einstein din Vaslui, este un bărbat în vârstă de 40 de ani care a descoperit o nouă teorie în fizică. Aceasta îi pune în pericol pe toţi fizicienii din lume. Bărbatul consideră că viteza luminii poate fi depăşită, lucru ce a pornit nenumărate controverse la nivel global.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (20 octombrie 2017)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Google oferă 1.000$ pentru fiecare problemă de securitate descoperită în aplicaţiile de Android

Google lansează un nou program de tip „bug bounty”, care îi va recompensa financiar pe cei care raportează probleme de securitate în cadrul aplicaţiilor de Android, scrie news.ro.

Bombastic girls, zeiţele care au cele mai frumoase forme din lume. Nimeni nu regretă click-urile – Galerie foto

Natura a fost generoasă cu femeile din imagini. Şi unde n-a fost destul de generoasă natura, a intervenit chirurgul estetician.

Conservatorul Sebastian Kurz, pe cale să devină cel mai tânăr premier din lume. A primit mandat pentru formarea noului guvern al Austriei

În vârstă de 31 de ani, liderul conservator Sebastian Kurz a fost mandatat oficial cu formarea noului guvern al Austriei, după ce partidul său a câştigat alegerile legislative anticipate de

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (19 octombrie 2017)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.