Ecaterina Andronescu e acuzată şi ea de plagiat

29 noiembrie, 2012

Portalul Integru.org a publicat un material în care ministrul Educaţiei este acuzată că a plagiat o lucrare ştiinţifică. Povestea apare şi în Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Ecaterina Andronescu

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ecaterina ANDRONESCU este noul ministru al EDUCAŢIEI. IOHANNIS a semnat DECRETUL.Breaking News

Ecaterina Andronescu este oficial noul ministru al Educației. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcție. Andronescu devine ministru la Educație pentru a patra oară.

Facebook este acuzată că a solicitat denigrarea unor critici de-ai săi, printre care şi Soros: Cum se apără Zuckerberg

O anchetă a cotidianului „New York Times“ acuză reţeaua de socializare Facebook că a încercat să deturneze atenţia de la gestionarea dezastruoasă a unor afaceri, precum scandalul Cambridge

Ce mai primește Ecaterina Andronescu după portofoliul de la Educație? „Schimbarea la față” aduce funcții în PSD

Vineri, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care a numit-o ministrul Educației pe Ecaterina Andronescu, la propunerea PSD. Andronescu se află pentru a patra oară la conducerea

Florin Călinescu, ieșire fulger la adresa Ecaterinei Andronescu: „Liviulică i-a aruncat zgârciu’ ăsta din marele ciolan”

Actorul Florin Călinescu a lansat un atac fulger la adresa Ecaterinei Andronescu, după ce a devenit oficial ministru al Educației.

România, acuzată în Parlamentul European că nu controlează exportul de armament

România și Bulgaria au fost acuzate, în Parlamentul European, că nu controlează strict exportul de armament, fiind pasibile de sancțiuni.