EBA: Băncile cu sediul în Marea Britanie trebuie să-şi mute funcţiile cheie şi filialele în UE

12 octombrie, 2017

Băncile care vor acces la Uniunea Europeană după Brexit trebuie să-şi înfiinţeze mai mult decât ''o cochilie goală'' în blocul comunitar, a avertizat, joi, Autoritatea Bancară Europeană (EBA), ceea ce ar putea determina un exod mai amplu al locurilor de muncă şi al afacerilor din Londra, transmite Reuters.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Horoscop Cum a început Războiul de Independență. Conjuncțiile din anul 2018 par a indica un an bun.

Horoscop Am pus tricolorul în bernă de joi, nu voia, săracul de el, dar i-am vorbit frumos, i-am spus povestea unui rege fără noroc și a înțeles. O doamnă VIP care face parte din cei 200

Smiley a ieșit ÎNVINGĂTOR în lupta de la Vocea României. Concurenta sa este MAREA CÂȘTIGĂTOARE

Smiley are toate motivele să fie fericit. Ana Munteanu, cea care a făcut parte din echipa sa la Vocea României este marea câștigătoare din acest sezon.

Schimbare importantă la FCSB » Ce va face staff-ul stelist pentru a scăpa de marea problemă: "Nu pot să zic unde cred că s-a greșit"

În acest sezon, FCSB a avut mari probleme cu accidentările, iar la partida cu Viitorul, de duminică, antrenoul nu va putea conta pe Budescu, Benzar, Bălașa, Planici, Teixeira și De Amorim.

Staff-ul lui FCSB face o schimbare importantă pentru a scăpa de marea problemă a accidentărilor: "Nu pot să zic unde cred eu că s-a greșit"

În acest sezon, FCSB a avut mari probleme cu accidentările, iar la partida cu Viitorul, de duminică, antrenorul nu va putea conta pe Budescu, Benzar, Bălașa, Planici, Teixeira și De

Turcii au aflat suma pe care trebuie să o plătească un club ca să-l ia pe Șumudică!

Kayserispor este pe locul 5, fiind neînvinsă de 10 meciuri oficiale, 7 în campionat și 3 în Cupa Turciei. Are 27 de puncte și e la egalitate cu Goztepe și Beșiktaș, cu 5 puncte