DRAMA Marianei de la EXATLON. Atleta a mărturist TOTUL! „Mă duc și fac curățenie în casele oamenilor...”

13 martie, 2018

Îi vedem mereu gata să înfrunte orice pericol și să demonstreze că sunt cei mai buni. Și ei ascund însă lucruri și povești mai puțin știute. Spre exemplu, Mariana de la Exatlon ascunde o dramă pe care nimeni nu a știut-o până acum. Mariana a vrut să dea la facultate, la Educație Fizică și Sport (ANEFS), însă nu a putut din pricina unei operații. Așa a ajuns Mariana să lucreze ca menajeră, o meserie de care este mândră și care o ajută să fie pregătită din punct de vedere fizic.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

PLANUL SECRET al lui PUTIN. Chiar el a DEZVĂLUIT totul. Ce se va întâmpla până în 2027

Până în 2027, Forţele armate din Rusia vor primi cele mai moderne sisteme de armament, a declarat, miercuri, preşedintele Vladimir Putin.

WhatsApp rescrie istoria. Curând, TOTUL SE VA SCHIMBA. Breaking news mondial

Echipa de IT din spatele aplicației WhatsApp au pus la cale un update revoluționar care este menit să îmbunătățească experiența utilizatorului.

ALARMĂ în ROMÂNIA. Toți cetățenii sunt în PERICOL. TOTUL se va PRĂBUȘI

Asociația Pro Infrastructură trage un semnal de alarmă în România. Totul stă să se prăbușească chiar sub ochii cetățenilor. Structurile construite au „expirat”.

Declarații sfâșietoare ale lui Șuleap la 16 ani de la moartea lui Cristi Neamțu: "Nu mai calc prin Craiova! Toți mă consideră un criminal! Totul e un calvar pentru mine"

Au trecut 16 ani de la moartea lui Cristi Neamțu, portar al Universității Craiova. Marius Șuleap, acum 39 de ani, explică drama prin care a trecut după ce l-a lovit pe acesta într-un

Primarul general al Capitalei se simte „filat și monitorizat”. De la ce a plecat totul

„Suntem mulţi, suficienţi cât să contăm, să nu mai fim ironizaţi, bagatelizaţi şi să nu se mai pună tunurile pe noi şi să fim ameninţaţi şi urmăriţi. Am ajuns să fim mai rău ca