Dosarul REVOLUŢIEI a ajuns la FAZA pe VINOVĂŢIA anchetatorilor. CERERE-SURPRIZĂ. Breaking news

16 aprilie, 2018

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, i-a solicitat oficial procurorului general, Augustin Lazăr, să-i nominalizeze pe membrii echipei de procurori şi poliţişti împuterniciţi să facă ancheta în dosarul Revoluţiei, pe care îi acuză de tergiversarea cercetărilor.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

HAOS TOTAL la FCSB. Nicolae Dică a ajuns să fie IRONIZAT de jucători. Antrenorul „roș-albaștrilor” e CRITICAT dur: „Vine și ne zice lucruri banale, jenante”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a povestit că Nicolae Dică nu mai are nicio autoritate în vestiarul formației FCSB și a ajuns să fie ironizat de elevii săi.

Liberalii au ajuns la DNA. Viorel Cataramă l-ar vrea pe Ludovic Orban în spatele gratiilor

Scandalul dintre Viorel Cataramă și Ludovic Orban a ajuns în faza de DNA. Pe numele liderului liberal s-au făcut două plângeri penale. Cataramă vrea să îl înlăture pe Orban de la șefia PNL

PSD a reușit o MANEVRĂ de răsunet în Parlament. Opoziția vociferează, dar ESTE PREA TÂRZIU. News alert

Liberalii au pierdut la Senat conducerea Comisiei de Apărare şi a celei Economice, aceasta revenind PSD. Social-democratul Liviu Brăiloiu va fi preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine

CUTREMUR în România. Primele informaţii despre intensitatea seismului. News ALERT

Panică astăzi în Vrancea, acolo unde a avut loc un nou cutremur, conform News.ro.

Un MOGUL de STÂNGA împotriva lui Trump: Candidat SURPRIZĂ la Casa Albă

Miliardarul Michael Bloomberg, de trei ori primar al New Yorkului, a declarat că se gândește la o candidatură la prezidențialele din 2020.