DOSAR PENAL. Și-a SCRIS NUMELE pe COLOANA INFINITULUI. Turistul „ANDI” e căutat de POLIȚIE

11 iulie, 2018

Să vezi și să nu crezi! Poliția din Gorj a întocmit dosar penal în rem pentru distrugere unui turist care s-a semnat pe celebra sculptură. Coloana Infinitului este acum „decorată” cu numele ”ANDI”.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Coloana Infinitului

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Procurorul „ZEU” și-a găsit „NAȘUL”. Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul POLIȚIȘTILOR AMENDAȚI pentru că și-au făcut treaba

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului care a amendat doi polițiști cu câte 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic.

Criminal sadic, în libertate. Pedofilul care a ucis o fetiță de 5 ani la Baia Mare, căutat de peste șapte luni

De mai bine de șapte luni, o familie săracă din Baia Mare își plânge copila de cinci ani, pângărită și ucisă de un dement. Polițiștii caută în continuare criminalul, sub coordonarea

CCR discută sesizarea PNL referitoare la PROTECŢIA datelor cu caracter personal în procesul PENAL

Curtea Constituţională a României va discuta, marţi, sesizarea Partidului Naţional Liberal cu privire la proiectul de lege referitor la protecţia datelor cu caracter personal în procesul penal.

Doliu. Din PĂCATE, LEGENDA FOTBALULUI românesc s-a stins...A scris ISTORIE la echipa favorită a lui CEAUȘESCU

Din păcate, legenda fotbalului din vremea lui Ceaușescu s-a stins. Nicolae Argeșanu a murit. Veste a venit imediat din Germania.

Noul MINISTRU PSD scapă de DOSAR. El era ANCHETAT pentru LOVIRI și alte VIOLENȚE

Propunerea pentru funcția de ministrul al Economiei în noul Guvern Dăncilă, Nicolae Bădălău, scapă de dosarul intentat pe numele său, în care era acuzat de loviri și alte violențe.