Donald Trump: „De ce ne dorim oameni din ţări de rahat?“ Cum a reacţionat Haiti

12 ianuarie, 2018

Preşedintele american Donald Trump a intrat într-o nouă polemică pe tema migraţiei, exprimându-şi dubiile asupra primirii unor imigranţi din „ţări de rahat“. Haiti a condamnat „sever“ această declaraţie.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Trump critică graba de a condamna Arabia Saudită în cazul dispariţiei jurnalistului Jamal Khashoggi

Preşedintele american Donald Trump a criticat condamnarea precoce a Arabiei Saudite în ceea ce priveşte misterul dispariţiei jurnalistului Jamal Khashoggi, avertizând că există o grabă de a

PANICĂ la Casa Albă. Tentativă de ASASINAT al președintelui american Donald Trump. TOTUL s-a aflat ACUM

O tentativă de atentat împotriva președintelui american Donald Trump a a fost dejucată de serviciul însărcinat cu paza președintelui. Incidentul a avut loc în timpul vizitei lui Tump la

Acestea sunt cele mai competitive țări din lume. Pe ce loc se află România

Forumului Economic Mondial (WEF) a dat publicității clasamantul din acest an al celor mai competitive țări din lume, iar România ocupă un loc deloc onorant.

Gest șocant din partea lui Donald Trump! Cum își tratează peședintele american soția

Președintele Statelor Unite este cunoscut pentru gesturile și cuvintele dure pe care le folosește. Astfel, oficialul american a făcut un gest groaznic față de soția sa, Melania Trump.

Incident la bordul avionului în care se afla Melania Trump. Ce decizie au luat piloţii

Avionul în care se afla prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost nevoit să se întoarcă din drum din cauza unei „probleme tehnice“, relatează presa americană.