Donald Trump, dat în judecată de 11 deţinuţi de la Guantanamo pe motiv că ''este antimusulman''

12 ianuarie, 2018

Un grup de unsprezece deţinuţi, încarceraţi la închisoarea americană de la Guantanamo, l-a chemat în judecată, joi, pe preşedintelui SUA, Donald Trump. Cei 11 au motiv acţiunea susţinând că au fost ţinuţi în detenţie ilegal, pentru că sunt musulmani, potrivit unui comunicat al AFP. Deţinuţii s-au inspirat atunci când au hotărât să-l târască pe Trump într-un astfel de proces din argumentele aflat la baza acţiunilor comune semnate de detractori ai ordinului executiv antiimigraţie, ce viza într-o primă fază doar ţări majoritar musulmane.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Pippa Middleton este însărcinată

Sora mai mică a ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, în vârstă de 34 de ani, a anunțat că este însărcinată, informează The Sun on Sunday.

Melania Trump a RADIAT alături de Barack Obama. A fost toată NUMAI ZÂMBET. Foto în articol

Melania n-a mai fost văzută atât de fericită şi zâmbitoare cu Trump aşa cum a fost cu Obama la funeraliile Barbarei Bush. Obişnuiţi fiind cu Prima Doamnă a Americii, în apariţiile publice

MOnstrul Salah se ridică împotriva Romei, fosta sa echipă! Fotbalistul lui Liverpool este cel mai bun jucător al anului: 31 de goluri și 10 assisturi în 33 de meciuri!

Liverpool și AS Roma joacă marți de la ora 21:45 în turul semifinalelor UEFA Chamapions League.  Mohamed Salah, egipteanul în vârstă de 25 de ani, și-a găsit clubul

Ce este PANCREATITA ACUTA, boala care l-a ucis pe solistul AVICII

Ce este PANCREATITA ACUTA, boala care l-a ucis pe solistul AVICII