Donald Trump, dat în judecată de 11 deţinuţi de la Guantanamo pe motiv că ''este antimusulman''

12 ianuarie, 2018

Un grup de unsprezece deţinuţi, încarceraţi la închisoarea americană de la Guantanamo, l-a chemat în judecată, joi, pe preşedintelui SUA, Donald Trump. Cei 11 au motiv acţiunea susţinând că au fost ţinuţi în detenţie ilegal, pentru că sunt musulmani, potrivit unui comunicat al AFP. Deţinuţii s-au inspirat atunci când au hotărât să-l târască pe Trump într-un astfel de proces din argumentele aflat la baza acţiunilor comune semnate de detractori ai ordinului executiv antiimigraţie, ce viza într-o primă fază doar ţări majoritar musulmane.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

BOMBA anului 2018. Elena Udrea este ÎNSĂRCINATĂ. TENSIUNEA a ATINS COTE MAXIME pentru politician. Culise INCREDIBILE

Anul a început perfect pentru Elena Udrea care, la 44 de ani, a aflat că este însărcinată.

Sute de mii de persoane au participat la Marşul Femeilor în SUA, la un an de învestitura lui Donald Trump

Sute de mii de persoane au participat, sâmbătă, în SUA, la al doilea Marş al Femeilor, la un an de învestitura lui Donald Trump la Casa Albă, relatează Reuters.

Este ȘTIREA ZILEI. Femeile INVENTEAZĂ că sunt BĂTUTE DE SOȚI pentru a primi BANI europeni

În județul Arad, la Sântana, mai multe femei sunt bănuite că au declarat fals că au fost agresate fizic de soții acestora, doar pentru a primi bani europeni.

Aeroportul Otopeni: „Nicio cursă nu este anulată şi nu se înregistrează întârzieri”

Traficul aerian se desfăşoară normal pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, unde se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă, a anunţat Compania Naţională

SUA, lovită de CRIZĂ. MĂSURILE DE ULTIMĂ ORĂ adoptate de GUVERN – planul lui TRUMP

Criza bugetară din SUA își spune cuvântul, Guvernul intervenind rapid cu o măsură de urgență. Oamenii au fost șocați când au văzut repercursiunile.