Dirijorul Christian Badea şi câştigătorul Concursului Ceaikovski  2015, violoncelistul Andrei Ioniţă, revin la Filarmonica „George Enescu“

05 iunie, 2018

Prim dirijor principal al Filarmonicii „George Enescu“, Christian Badea revine la Bucureşti cu un concert excepţional, programat joi şi vineri, care are în program capodopere de Ceaikovski şi Şostakovici.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Lista filmelor din competiţia Berlinalei 2019, completă. „Vice” şi „Amazing Grace”, în afara concursului

Lista filmelor din competiţia Berlinalei 2019 este completă, iar între lungmetrajele care vor fi prezentate în afara concursului se numără „Vice” şi „Amazing Grace”.

Mircea Badea, despre ABUZUL CNA la adresa Realitatea TV: Ar fi trebuit să primească o AMENDĂ, nu o suspendare de emisie!

Mircea Badea susține că postul de televiziune Realitatea TV ar fi trebuit să primească o amendă de la CNA, nu o suspendare de zece minute.

Dirijorul Ion Marin a fost decorat cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în  grad de Comandor de către Preşedintele României, Klaus Iohannis

Reputatul dirijor Ion Marin, directorul de onoare al Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” şi fondatorul Programului Naţional Cantus Mundi, a fost decorat de către

Mircea BADEA pleacă de la ANTENA 3 la altă TELEVIZIUNE? Breaking News în MEDIA. FOTO în articol

Denise Rifai i-a răspuns printr-un comentariu acid lui Mircea Badea, după ce acesta a postat pe pagina sa de Facebook, un colaj foto cu intenţia de a o jigni pe realizatoarea de la Realitatea TV.

Mircea Badea intervenție șocantă în scandalul Realitatea-CNA! Ce ar fi meritat postul TV

Mircea Badea a intervenit și el în scandalul suspendării emisiei postului Realitatea TV de către CNA.