Din Pandaria vine profitul

20 septembrie, 2012

Două mari titluri, în industria jocurilor video, sunt programate pentru sfârşitul acestei luni: World of Warcraft: Mists of Pandaria si Fifa 13. Impactul celor două titluri, cu milioane şi milioane de fani în întreaga lume, va impulsiona si piaţa românească de profil, pentru ultimul trimestru al anului.Cel puţin aşa consideră reprezentanţii Diverta care estimează o crestere de cel putin 15% a pietei de gaming.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Alertă meteo! Vine urgia. Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognozele meteo pe următoarele două săptămâni nu arată prea bine. Conform ANM temperaturile vor înregistra oscilaţii de la un interval la altul.

Vine urgia! Meteorologii trag un semnal de alarmă! Cum va fi vremea în următoarele zile

Vine urgia! Prognozele meteo pe următoarele două săptămâni nu arată prea bine. Conform ANM temperaturile vor înregistra oscilaţii de la un interval la altul.

DOLIU în familia actorului George Ivașcu: „Sufletul meu s-a stins. Îmi vine să urlu”

Soacra lui George Ivașcu, mama lui Alice Barb, a murit. Anunțul decesului a fost făcut recent. Alice Barb a lăsat un mesaj sfâșietor în care îi spune „adio” celei care i-a dat viață.

Vine URGIA! ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE ÎNCHISE ÎN URMĂTOARELE 2 ZILE din cauza vremii!

Cursurile şcolare în nouă localităţi rurale şi urbane din judeţul Maramureş sunt suspendate joi şi vineri, 17 şi 18 ianuarie, ca urmare a efectelor iernii dificile, a decis Comitetul

GSP LIVE // Victor Becali vine miercuri, de la ora 9:01, la GSP LIVE!

Victor Becali va fi invitat la GSP LIVE. Emisiunea va începe la ora 09:01 Fostul impresar va discuta cu jurnalistul Costin Ștucan despre cele mai fierbinți subiecte din fotbalul