Descoperire ȘOCANTĂ în jurnalul Annei Frank. Cercetătorii au găsit PASAJE INDECENTE în manuscris

16 mai, 2018

Cercetătorii au descoperit în jurnalul Annei Frank pasaje indecente după ce, cu ajutorul tehnologiei, au descifrat două pagini care deveniseră ilizibile.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Acuze GRAVE la adresa Uniunii Europene. UNGARIA și POLONIA au găsit MOTIVUL pentru care au fost SANCȚIONATE

Ungaria nu va vota pentru sancţionarea Poloniei de către Uniunea Europeană şi în schimb poate conta pe sprijinul polonez în cazul procedurii privind articolul 7 al Tratatului de la Lisabona, a

Noul TRIUNGHI al BERMUDELOR? Coincidență ȘOCANTĂ! Locul unde a fost GĂSITĂ EPAVA zborului MH370, PLIN de DEZASTRE

În jungla cambodgiană unde a fost găsită epava zborului MH370 - aparținând companiei Malaysia Airlines - au mai avut loc o serie de prăbuşiri ale aeronavelor. În acest context, zona

Cercetătorii au descoperit o fosilă veche de 99 de milioane de ani. Concluzii INCREDIBILE

Mai mulți cercetători au studiat un melc despre care au estimat că are o vechime de 99 de milioane de ani. Creatura s-a conservat într-un chihlimbar.

BEBELUȘ MORT, găsit abandonat într-un LOC de JOACĂ. SCENA ORIBILĂ a fost descoperită de ALT COPIL

Duminică, o femeie din municipiul Miercurea Ciuc a sesizat la numărul de urgență 112 că un bebeluș este mort în spațiul de joacă dintr-un parc al orașului.

Arădeanul care a anunțat pe Facebook că se sinucide a fost găsit mort

Un tânăr din Arad care a anunțat pe Facebook că se sinucide a fost găsit mort, spânzurat de un copac. Potrivit anchetatorilor, cadavrul era în avansată stare de putrefacție.