DECLARAȚII și TELEFOANE ascultate: „Predaţi cheile, ştampila, urmează să fiţi arestat”

12 octombrie, 2017

Audierea fostului șef SRI Alba, Ioan Turnu scoate la iveală noi detalii incendiare din activitatea SRI, care merg până la telefoane ascultate abuziv.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Telefoane care nu te lasă la greu

Create pentru cei care lucrează în condiții speciale, telefoanele rugged au ţinut pasul cu tehnolgia, iar în prezent pe piaţă există zeci de modele inteligente cu specificaţii de top.

Urmează un an greu pentru PUTIN. Cine este FEMEIA va candida la PREŞEDENŢIA RUSIEI - Foto

Deşi este doar o prezentatoare TV cunoscută în lumea mondenă, Ksenia Sobchak are planuri mari pentru viitorul ei. Aceasta a anunţat că îşi va depune cadidatura pentru preşedenţia Rusiei.

În Parcul Naţional Semenic Cheile – Caraşului pădurea este ”rasă” pom cu pom I FOTO

În Parcul Naţional Semenic Cheile – Caraşului pădurea este rasă bucată cu bucată. Acest lucru e vizibil până și din fotografiile turiștilor, care, de la o săptămână la alta, arată

Un tronson de autostradă urmează să fie inaugurat

La sfârşitul lunii,Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ar putea anunţa inaugurarea următorului lot de autostradă.

DNA cere redeschiderea unui dosar vechi de 8 ani! Miza, un procuror care urmează să devină șef în Sistemul Judiciar

DNA cere redeschiderea unui dosar vechi de opt ani, în care a fost vizat fostul procuror șef al Parchetului Buftea, Nelu Carpen. Înalta Curte de Casație și Justiție va trebui să ia o decizie