DECIZIE în sezisarea depusă de DIASPORA împotriva Mariei GRAPINI

10 august, 2018

Asztalos Csaba, președintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a declarat că instituția pe care o conduce va lua o decizie în cazul sesizării USR Diaspora referitoare la mesajul eroparlamentarului român Maria Grapini, publicat pe o rețea de socializare, în maxim două-trei săptămâni.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Uluitor: front împotriva lui Mircea Rednic! Cum a ajuns izolat antrenorul lui Dinamo și cum s-a răcit relația cu foștii coechipieri

Mircea Rednic a fost coechipier și amic foarte bun cu Andone, însă ultimele conflicte ale „Puriului” cu Mircea Lucescu îl scot pe antrenorul dinamovist în afara

PNL vrea să stea la masă cu PSD împotriva MCV: „Regresele înregistrate de România în ultimii 2 ani de zile încă pot fi corectate”

PNL a cerut ca un reprezentant al partidului să fie prezent în Comisia Mixtă de experți convenită între Comisia Europeană și Guvernul României referitoare la MCV.

Decizie șoc. Ponta vrea să plece din țară! Ce îl determină să facă acest pas

Decizie șoc anunțată de Victor Ponta. El a spus că va emigra dacă lucrurile în România o vor lua într-o direcție pe care nu și-o dorește.

Ucraina cere ajutor SUA împotriva ameninţărilor Rusiei. Restabilirea ''urgentă'' a comisiei Ucraina-NATO

Vicepremierul ucrainean Ivanna Klimpush-Tsintsadze a afirmat sâmbătă după ce a avut o discuţie la Kiev cu consiliera prezidenţială americană Fionna Miller, specializată în problematica

PSD a intrat în campania electorală. Dragnea anunță o campanie „cu toată forța” împotriva „celorlalți”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, o „campanie cu toată forța”, declarând că adevărul trebuie spus pe „toate vocile partidului”.