De noaptea minţii! Vasile, ŞOFERUL primarului Nicolae Robu, are SALARIUL BRUT de aproape 10.000 de lei

13 februarie, 2018

Salarii incredibil de mari la primăria Timişoara, cel puţin asta dezvăluie Opiniatimisoarei.ro. care a aflat ce venituri aveau, după mărire, şefii în Primăria Timişoara (salariile de la primărie la care se adaugă alte indemnizaţii de la societăţi din subordine sau pensii).

Vezi si:

Citeste mai mult despre Nicolae Robu

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

În aproape toată țara cad precipitații mixte: ploaie, lapoviță și ninsoare

Vremea va fi în continuare închisă şi temporar se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor. Ziua, în aproape toată țara cad precipitaţii mixte.

Nicolae Demetriade este noul președinte ANAT

Nicolae Demetriade, directorul general al agenției de turism World Travel, a fost ales președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) pentru un mandat de doi ani.

CUTREMUR puternic aproape de graniţa cu România. S-a resimţit în DOUĂ ŢĂRI! Ce magnitudine a avut SEISMUL

Un seism cu magnitudinea 4.8 pe scara Richter s-a produs foarte aproape de graniţa României. Cutremurul a fost resimţit în două ţări.

Aeroportul Internaţional din Timişoara ar putea înregistra un profit contabil de aproape 10 milioane de lei, în 2018

Aeroportul Internaţional din Timişoara are prevăzut pentru acest an un profit contabil de 9,994 milioane de lei, la venituri totale de 55,95 milioane de lei, potrivit anexei la proiectul de

Se lansează Evenimentul istoric, o revistă interesantă și inedită care aduce pagini de istorie mai aproape de tine

Vineri, 23 februarie 2018, va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei un nou proiect ambițios: “Evenimentul istoric”, revista care aduce pagini de istorie interesante și inedite