De la social media la Social Tv

17 septembrie, 2012

Transformate în Smart Tv-uri, noile generaţii de televizoare cu ecran plat (LED-uri şi plasme) recuperează terenul pierdut în faţa PC-urilor/laptopurilor şi redevin centrul multimedia al locuinţei. Cu o astfel de platformă integrată, la care se adaugă şi tehnologia 3D, televizoarele “Smart Tv” aduc pe acelaşi ecran şi canalul TV şi fereastra de Facebook, un flux de materiale 3D exclusive (şi gratuite), dar şi o platformă proprie de jocuri video.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Facebook

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Gigi Becali la EUROVISION?! Bomba din MEDIA a fost aruncată abia ACUM. Pasiunea ascunsă a patronului FCSB

Nimeni nu a știut că în anul 2007, Gigi Becali a sponsorizat formația care reprezenta România la Eurovision pentru ca aceasta să ofere un spectacol de neuitat.

Jurnalista Corina Dragotescu refuzată CATEGORIC să revină în media din România. „PSD-izez radioul, că o aduc pe Corina Drăgotescu”

După şase ani de când jurnalista Corina Dragotescu a plecat definitiv în SUA, a încercat să devină corespondent la postul naţional de radio din România. În urma discuţiilor cu Georgică

MEDIA, aruncată în AER. O prezentatoare TV a fost ATACATĂ în LIFT. A ținut SECRETUL din FRICĂ

Prezentatoare TV și starul din Calendar Girls, Fern Britton, a dezvăluit cum a fost asaltată într-un lift de un bărbat căruia tocmai îi luase un interviu.

MARE VEDETĂ LA TV, dar cu un SALARIU JENANT. Bomba momentului în România! News alert în media

Alina Greavu, fostă prezentatoare la Digi 24 Constanța, a dezvăluit motivele pentru care și-a dat demisia și a mai vorbit despre lucrurile pe care șefii ei au obligat-o să le facă după

Exatlon. ASTA-I ULTIMA BOMBĂ la Kanal D! Câţi se aşteptau la o astfel de lovitură? Alertă în media

Doi noi concurenți au venit în echipele Războinicilor și a Faimoșilor, concurenții fiind nerăbdători să vadă ce aptitudini au aceștia.