De la sculpturi subacvatice la cadavre. Cinci dintre cele mai bizare muzee din lume

05 ianuarie, 2018

Muzeele păstrează colecţii de artefacte de importanţă artistică, istorică, ştiinţifică şi culturală, fiind accesibile unui număr foarte mare de oameni datorită preţurilor accesibile. Deşi suntem obişnuiţi ca muzeele să se încadreze în anumite tipare, există şi unele mai stranii care au stârnit uimire şi care au creat controverse.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (15 octombrie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu subiectele zilei din sport. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare din Europa și nu numai.

GSP LIVE VIDEO De unde a pornit scandalul dintre Dănciulescu și Bratu: "Eu n-am fost de acord cu aducerea a doi jucători și Florin s-a supărat"

Ionel Dănciulescu a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE că unul dintre motivele neînțelegerii cu Florin Bratu a fost reprezentat de transferul a doi jucători nedoriți de fostul director

Boala pe care românii nu o recunosc. De ea suferă 3% din populația României, dintre care 2.000 de copii

Medicii continuă să atragă atenția asupra importanței diagnosticării precoce și a îngrijirii de specialitate pentru îmbunătățirea calității vieții a peste 600.000 de români.

Jumătate dintre români se îndreaptă spre faliment. Sondaje incredibile!

Jumătate dintre români se îndreaptă spre faliment. Sondaje incredibile!

Jumătate dintre români se îndreaptă spre faliment. Sondaje incredibile! Cum înveți să scapi de probleme

Nivelul de educație al românilor, atunci când vine vorba de gestionarea celor mai simple chestiuni financiare, este unul îngrijorător. Practic, din cauza carențelor majore, jumătate din români