De ce PRESUPUŞII răpiţi de EXTRATEREŞTRI povestesc ACELEAŞI lucruri? Experţii au găsit răspunsul

08 noiembrie, 2018

Cei răpiţi de extratereştri (!) împărtășesc asemănările îngrozitoare ale experienței lor, potrivit unui documentar difuzat recent unde se spune că răpitorii extratereştri provoacă paralizia umană, deși cei răpiţi erau pe deplin conștienţi, titrează Express.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Turcii i-au găsit înlocuitor lui Mircea Lucescu » Opinii vehemente în presă: "O generație bună irosită cu un antrenor prost"

Mircea Lucescu (73 de ani) este la un pas să fie demis de la cârma naționalei Turciei. Înfrângerea împotriva Suediei, scor 0-1, a însemnat implicit retrogradarea

De ce este DRAGNEA „dresorul PORCILOR și al HIPOPOTAMILOR”. Răspunsul oferit de Traian Băsescu produce REVOLTĂ în PSD

Traian Băsescu a lansat, duminică seară, un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea și a partidului pe care îl conduce, comparându-l cu o „menajerie de animăluțe” ale unui circu,

Submarinul argentinian dispărut cu 44 de oameni la bord în 15 noiembrie 2017, găsit pe fundul Atlanticului

Epava unui submarin care a dispărut cu 44 de oameni la bord, în umră cu un an, a fost găsită, a anunţat marina argentiniană, potrivit BBC.

SCANDAL SEXUAL la AMBASADĂ. Răspunsul halucinant al Instituției ridică semne de întrebare

După ce mai multe angajate de la Ambasada Irakului din România au depus plângere de abuz a venit și un răspuns oficial, cel puțin neașteptat.

Martina Navratilova a găsit marea rivală pentru Simona Halep: "Ea va fi starul din 2019"

Martina Navratilova (62 de ani), câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem, crede că Naomi Osaka (21 de ani, 5 WTA) va fi marea rivală a Simonei Halep (27 de ani, 1 WTA) în anul 2019.